Sizce ne yapmalıyım?

azelya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
63
0
46
İstanbul
Kızlar merhaba,sizden çok acil tavsiye almam lazım.Bizim erkek arkadaşımla 10.ayımız ve kötü bir kavga etti.1 buçuk aydır mesafeden dolayı görüşemiyoruz gitgide tartışmaya başlamıştık.en sonunda birgece az görüştüğümüz için mi bilemedim bana 'Ayda yılda bir görüştüğüm bir kız bana kalkmış ne yapacağımı söylüyor' dedi.Çok kötü oldum lafında ısrar edince küfredip kapattım.sonra baktım aramıyor bu aradasitem mesajları da atıyorum ben aradım direk telefonunu kapattı.Hala kapalı mıdır bilemem ertesi gün daha sakin kafayla son bir mesaj attım isterse görüşebileceğimi telefondan artık tartışmaktan konuşmadığımızı falan yazdım.5gün oldu açıkçası tek cevap yahut arama gelmedi.

Şimdi kızlar bizde biraz roller değişmiş gibi,her kavgada genelde ben daha çok alttan alırım kalkıp yanına giderim.Onun rahatlığının olduğunu düşünüyorum onda,facede ilişki durumumuzu bozmamış çünkü.Aksi halde bir şey olabilir mi bilmiyorum:5:Bu hali nasıl tersine çevirebilirim?

tatlım adam gayet acık...
goz gormeynce gonul katlanmıyor moduna gecmıs..
seven adam bunu yapmaz..
adam aslında artık bu ılıskıyı ıstemedıgını bellı edıyor..
yanı benım anladıgım bu..
hepımız ılıskıler yasadık..
ben bu davranısları sergıleyen bır erkegın yanlıs kısı oldugunu dusunen bayanlardanım..

Back
X