Sizce ne yapmalıyım ?

burcuazad

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
6
0
16
İstanbul
Biliyorum bu konu cinsellik başlığı altında tartışılmalıydı belki ama yeni bir üyeyim ve henüz pro üyeliğim yok. Umarım bu dikkate alınır ve konu kaldırılmaz. Çünkü benim durumumda olan bayanlar varsa yorumlarını merak ediyorum. Yaklaşık 8 aydır birlikte olduğum bir erkek arkadaşım var, henüz cinsel anlamda ciddi birşey yaşamadık. Bu konuda gerçekten sabırlı ve anlayışlı biri. Geçen gün farklı bir durumla karşılaştım, evde sohbet edip televizyon seyrederken ayaklarımı onun dizlerine uzattım ve hiç beklemediğim bir anda ayaklarımı öpmeye başladı. Benimle eğleniyor sandım ve gülüp geçtim ama bunu devam ettirdi ve ayağımı cinsel organının üzerine koydu. Gerçekten fazlasıyla zevk alıyormuş gibi görünüyordu ama ben ters bir tepki verince durdu. Bana ayaklarımın ve çorabımın cinsel anlamda onu etkilediğinden bahsetti ve bu zevki yaşamak istediğinden bahsetti. Ben bu durumda ne yapacağımı şaşırdım. Onun bu beklentisi karşısında ne yapmalıyım? Siz böyle bir durumla karşılaştınız mı?

Biliyorum bu konu cinsellik başlığı altında tartışılmalıydı belki ama yeni bir üyeyim ve henüz pro üyeliğim yok. Umarım bu dikkate alınır ve konu kaldırılmaz. Çünkü benim durumumda olan bayanlar varsa yorumlarını merak ediyorum. Yaklaşık 8 aydır birlikte olduğum bir erkek arkadaşım var, henüz cinsel anlamda ciddi birşey yaşamadık. Bu konuda gerçekten sabırlı ve anlayışlı biri. Geçen gün farklı bir durumla karşılaştım, evde sohbet edip televizyon seyrederken ayaklarımı onun dizlerine uzattım ve hiç beklemediğim bir anda ayaklarımı öpmeye başladı. Benimle eğleniyor sandım ve gülüp geçtim ama bunu devam ettirdi ve ayağımı cinsel organının üzerine koydu. Gerçekten fazlasıyla zevk alıyormuş gibi görünüyordu ama ben ters bir tepki verince durdu. Bana ayaklarımın ve çorabımın cinsel anlamda onu etkilediğinden bahsetti ve bu zevki yaşamak istediğinden bahsetti. Ben bu durumda ne yapacağımı şaşırdım. Onun bu beklentisi karşısında ne yapmalıyım? Siz böyle bir durumla karşılaştınız mı?

Beklentisi gayet açık :37: kaldıramayacağın bir şeyi asla ama asla yapma canım.. Ayrıca buna saygı duymak zorunda "o erkek ister" falan yok öyle bir şey..Sen durabiliyorsan o da durabilir :ssz:

hazır olmadığın bir şeyi asla ama asla yapma

iyide bu sizin kendi hayatınız ve kendi seçiminiz.

ne yapar ne yapmazsınız kim size ne diyebilirki..

işin limitide sınırıda sizde

daha önce kimseye konu sahte veya erkek demedim ama bu konu fake ve sen de eminim erkeksinnn

Nereden böyle bir kanıya vardınız anlamadım bende böyle bir konuyu ilk kez böyle bir yerde paylaşıyorum. Belki de konuyu yanlış bir başlık altında açtığımdan böyle değerlendirdiniz. Saygı duyuyorum yinede ama erkek değilim :)

iyide bu sizin kendi hayatınız ve kendi seçiminiz.

ne yapar ne yapmazsınız kim size ne diyebilirki..

işin limitide sınırıda sizde

Haklısınız ama ben daha önce bu gibi bir durumla karşılaşan biri olmuştur diye paylaşmak istedim. Çevremde bu konuyu açabileceğim pek kimse yok, sizlerin görüşünü almayı uygun buldum.

Beklentisi gayet açık :37: kaldıramayacağın bir şeyi asla ama asla yapma canım.. Ayrıca buna saygı duymak zorunda "o erkek ister" falan yok öyle bir şey..Sen durabiliyorsan o da durabilir :ssz:

hazır olmadığın bir şeyi asla ama asla yapma

Mantıklı olarak bende böyle düşünüyorum ama erkek arkadaşımın diğer her yönden olduğu gibi bu konuda da mutsuz olmasını istemiyorum. Cinsellik konusunda karşılıklı isteklere (çok abartılı olmadıkça) cevap verilebilir diye düşünüyorum ama bu biraz farklı bir durum. Yorumunuz için teşekkürler.

Partnerinizin ayak fetişisti olma ihtimali yüksek.
Ayak fetişizmini internetten araştırıp detaylı bilgi edindikten sonra, yolunuza devam etme veya etmeme kararı alabilirsiniz.
Ben böyle bir durumla karşılaşmadım, karşılaşsaydım da ayak fetişizmi beni çok çok rahatsız etmezdi.
Erkeklerin geneli göğüs ve kalçadan tahrik oluyor ama benim partnerim niye ayaktan tahrik oluyor?gibi tek yönlü düşünmez, beni incitmediği sürece ilişkime devam edebilirdim.
Neticede ha göğüs kalça bel ha ayak yani..

Partnerinizin ayak fetişisti olma ihtimali yüksek.
Ayak fetişizmini internetten araştırıp detaylı bilgi edindikten sonra, yolunuza devam etme veya etmeme kararı alabilirsiniz.
Ben böyle bir durumla karşılaşmadım, karşılaşsaydım da ayak fetişizmi beni çok çok rahatsız etmezdi.
Erkeklerin geneli göğüs ve kalçadan tahrik oluyor ama benim partnerim niye ayaktan tahrik oluyor?gibi tek yönlü düşünmez, beni incitmediği sürece ilişkime devam edebilirdim.
Neticede ha göğüs kalça bel ha ayak yani..

Bende sizin düşündüğünüz gibi düşündüm, çok fazla ters bir tepki vermedim. Ama ayak fetişizmi konusunda pek bir bilgim yoktu. Dediğiniz gibi internetten araştırmayı ve buna göre sevgilimle konuşmayı düşünüyorum. İlginize teşekkür ederim :)

Back
X