Biliyorum bu konu cinsellik başlığı altında tartışılmalıydı belki ama yeni bir üyeyim ve henüz pro üyeliğim yok. Umarım bu dikkate alınır ve konu kaldırılmaz. Çünkü benim durumumda olan bayanlar varsa yorumlarını merak ediyorum. Yaklaşık 8 aydır birlikte olduğum bir erkek arkadaşım var, henüz cinsel anlamda ciddi birşey yaşamadık. Bu konuda gerçekten sabırlı ve anlayışlı biri. Geçen gün farklı bir durumla karşılaştım, evde sohbet edip televizyon seyrederken ayaklarımı onun dizlerine uzattım ve hiç beklemediğim bir anda ayaklarımı öpmeye başladı. Benimle eğleniyor sandım ve gülüp geçtim ama bunu devam ettirdi ve ayağımı cinsel organının üzerine koydu. Gerçekten fazlasıyla zevk alıyormuş gibi görünüyordu ama ben ters bir tepki verince durdu. Bana ayaklarımın ve çorabımın cinsel anlamda onu etkilediğinden bahsetti ve bu zevki yaşamak istediğinden bahsetti. Ben bu durumda ne yapacağımı şaşırdım. Onun bu beklentisi karşısında ne yapmalıyım? Siz böyle bir durumla karşılaştınız mı?
daha önce kimseye konu sahte veya erkek demedim ama bu konu fake ve sen de eminim erkeksinnn
Gün içinde açılan 'Vicdan Azabım' başlıklı konuyu okumanı tavsiye ederim.
iyide bu sizin kendi hayatınız ve kendi seçiminiz.
ne yapar ne yapmazsınız kim size ne diyebilirki..
işin limitide sınırıda sizde
Haklısınız ama ben daha önce bu gibi bir durumla karşılaşan biri olmuştur diye paylaşmak istedim. Çevremde bu konuyu açabileceğim pek kimse yok, sizlerin görüşünü almayı uygun buldum.
Beklentisi gayet açıkkaldıramayacağın bir şeyi asla ama asla yapma canım.. Ayrıca buna saygı duymak zorunda "o erkek ister" falan yok öyle bir şey..Sen durabiliyorsan o da durabilir
hazır olmadığın bir şeyi asla ama asla yapma
Biliyorum bu konu cinsellik başlığı altında tartışılmalıydı belki ama yeni bir üyeyim ve henüz pro üyeliğim yok. Umarım bu dikkate alınır ve konu kaldırılmaz. Çünkü benim durumumda olan bayanlar varsa yorumlarını merak ediyorum. Yaklaşık 8 aydır birlikte olduğum bir erkek arkadaşım var, henüz cinsel anlamda ciddi birşey yaşamadık. Bu konuda gerçekten sabırlı ve anlayışlı biri. Geçen gün farklı bir durumla karşılaştım, evde sohbet edip televizyon seyrederken ayaklarımı onun dizlerine uzattım ve hiç beklemediğim bir anda ayaklarımı öpmeye başladı. Benimle eğleniyor sandım ve gülüp geçtim ama bunu devam ettirdi ve ayağımı cinsel organının üzerine koydu. Gerçekten fazlasıyla zevk alıyormuş gibi görünüyordu ama ben ters bir tepki verince durdu. Bana ayaklarımın ve çorabımın cinsel anlamda onu etkilediğinden bahsetti ve bu zevki yaşamak istediğinden bahsetti. Ben bu durumda ne yapacağımı şaşırdım. Onun bu beklentisi karşısında ne yapmalıyım? Siz böyle bir durumla karşılaştınız mı?
Partnerinizin ayak fetişisti olma ihtimali yüksek.
Ayak fetişizmini internetten araştırıp detaylı bilgi edindikten sonra, yolunuza devam etme veya etmeme kararı alabilirsiniz.
Ben böyle bir durumla karşılaşmadım, karşılaşsaydım da ayak fetişizmi beni çok çok rahatsız etmezdi.
Erkeklerin geneli göğüs ve kalçadan tahrik oluyor ama benim partnerim niye ayaktan tahrik oluyor?gibi tek yönlü düşünmez, beni incitmediği sürece ilişkime devam edebilirdim.
Neticede ha göğüs kalça bel ha ayak yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?