en baştan anlatıyım ne yapacağım artık bilemiyorum çok canım yanıyo 3 senelik bir ilişkim var ilk başlarda okadar seviyoduki 1 buçuk sene gayet iyiydik sürekli arıyo süprizler felan hayatımda olmadığım kadar mutlu etti beni ama son 1 senedir yüzümü bile görmek istemiyo ayrılmıyoda ayrılıncada aradan uzun bi zaman geçiyo mesaj atıyo sanki hiç bişey olmamış gibi görüşmek istemediği için çatkapı evine gidiyorum sadece öle görebiliyorum önce kızıyo sonra yumuşuyo çok seviyo yüzyüzeyken bunu hissediyorum gözleri öle sevgi dolu bakıyoki sen benim sonumsun seni çok seviyorum bunu hiç bi zman aklından çıkarma diyo yüzyüzeyken ne yapcağını şaşırıyo beni mutlu etmek için ama ben o kapıdan çıktığım an değişiyo ben aramasam aylarca aramıyo msj dahi atmıyo annesini kaybetti ve ben yanında olamadım ailemden izin alamadım bunu açıkladım çok çabaladığımı söyledim hatta okadar ağladımki benimde annem gibi olmuştu annesi çok seviyordum telefonda konuşuyoduk sadece son konuşmamız aklımdan çıkmıyo aşkım hayatım seni çok seviyorum gelde bi görüyüm demişti gidemedim
erkek arkadaşım annesi öldüğünde yanında olamadığım için çok kızgın ozman yanımda olmadın şimdide olma diyo içine kapandı eskiden anlatırdı herşeyini şimdi bi konu açsam tersliyo konuyu kapatıyo telefonda bile konusamıyoruz ne söylesem tersliyo en fazla konuşmamız 2 dk dır okuluda uzadı bitiremiyo bi türlü çok çabalıyo tamm ben onu anlıyorum bunca sıkıntıyla uğraşıyo ama benle paylaşmasını çok istiyorum buarada facede kızlarla resmini yakaladım ayrıldık bi süre anneme ben onu aldatmadım bana güvenmeyi öğrencek demiş ben bu kadar sadıkken böle düşünüyo bana güvenmiyo ayrılıyo demiş tamam çok yakın arkadaşları olabilir ama farklı şehirlerdeyiz kıskanıyorum nese yapamadım affettim ama ayrıyken doğum gününü kutlmadım barıştık ben doğum günümü kutluycak diye beklerken birde ne göreyim facede ilişkisi yok yapmış ve şifresini değişmiş doğum günümde yıkıldım gece 11 buçukta msj atmış aşkım nasılsın dalga geçer gibi sonra işte ben kutlamadım diye öle yapmış bahane vs nese ben annem konuştu felan yine düzeltmedi ilişki durumunu annm bak şifrni değiştin ilişkisi yok yaptın her bayan şüphelenir demiş oda bana güvenmeyi öğrencek demiş sonra düzeltti ama içimde bi kurt var acaba sadece banamı yaptı şifresini halen vermiyo sınavlarını bahane ediyo görüşmüyoda iki kişilik yalnızlık yaşıyorum çok mutsuzum..... çok uzun oldu nolur kusuruma bakmayın yardımcı olursanız sevinirim