Sizce ne yapmalıyım?

Askmanl1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
348
149
33
29
Günaydın herkese
Sorum şu; eşim bana bir şey danışmak için aradı konuştuktan sonra tekrar arayacağını söyledi ama aramadı. Ben merak edip aramak istedim namazdaymış bakamamış telefona bu arada ben memleketteyim annemlerde. Neyse geri aradı beni danıştığı şeyi anlatacaktı yani sonucunu birden şebeke gitti sanırım alo alo diye söylendim eşimde duymuyor musun dedi hayır dedim ses gelmedi. Ondan sonra kalkıp kızarak anlatmıyorum sana bir şey kapa telefonu dedi. O an donup kaldım annemde karşımda hiç sesimi çıkaramadım tabi anlamasın diye tamam deyip kapadım. Sizce be yapayım sinirlenmedi normal miydi? Ben alttan mı alayım hala bana hiç yazmadı yada aramadı tavrı koyan ben mi olayım?

U
unutmayı deneseniz büyütülecek bir konu değilki çok saçma
Bana da olmuştur anlatıp anlatıp hevesim kaçar boşver der kapatırım konuyu

Hatlar çekmeyince insan sinirlenebiliyor benimde çok yaşadığım bir durum abartılası bir olay yok ortada.

U

unutmayı deneseniz büyütülecek bir konu değilki çok saçma
Bana da olmuştur anlatıp anlatıp hevesim kaçar boşver der kapatırım konuyu
Saçma olduğu için neden kızıyor ki sonuçta o an şebeke gidişi benim suçun değil :/

Hiç üstüne durmazdım açıkcası.
Bazen bana da olur, sinirlenirim tamam anlatmıyorum derim.

Aynısı başıma geldi bende gsm operatörüne kızmıştım anlatmadımm kapattım konuyu. Başka zaman anlattım:) olur böyle şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…