- 19 Aralık 2015
- 41
- 5
- 16
- Konu Sahibi sinirliminnie
Merhaba, benim bir problemim var, ben şun okumakta olduğum üniversiteden ve okuduğum bölümden nefret ediyorum. ailem yaşadığım şehirde okula gitmem için tercihler sırasında hep başımda durdu ve başka şehir yazamadım. yine de hadi katlanırım mezun olurum herkes istediği alanda çalışmıyor dedim kendi kendime. Ama sonra tecrübe olsun diye tatilde okuduğum bölümle ilgili işe girdim ve çalışmaya başladım hepten nefret ettim ve bu bölüme katlanamayacağımı anladım. ailemle konuştum bu konuyu yaşadığım şehirde bile olsa başka bi okula bşka bi bölüme geçmek istediğimi ama sonuç olarak büyük kavgalar, insanların önünde sözlü ve fiziksel saldırı oldu. Yanlış anlamayın ailem cahil veya dar görüşlü değğil ama bi konuda kesin karar verdilerse dönüşü olmuyor ve ben kararlı davranınca işler kavgayla en son olarak şiddetle sonuçlanıyor. Neyse bu olayların ardından ailemin de karşı çıkmadığı ve sevdiği erkek arkadaşım (sözlüm sayılır ) madem böyle mutsuzsun ve ailende mutsuz olmana göz yumuyor ben sana destek olacağım nereye istersen nereye gidersen bende senin yanında olacağım ve hem istediğin bölümü okuyacaksın hem de laf söz olmasın diye evlenip gideceğiz dedi. ben ilk başlarda ailemi kaybetmek istemediğim için sıcak bakmadım ama ne zaman konu açılsa işler kavgaya dönüyor. Bana da başka çare kalmadı. Erkek arkadaşımı ciddi anlamda çok seviyorum, onunla çok şeyler atlattık. hala daha atlatıyoruz ve bunlar sayesinde sevgimizin ne kadar güçlü olduğunu görüyoruz ama okumak için kaçmak hala daha düşündürüyor beni. 3 yılımı zaten kaybettim iki sene üni sınavları hazırlığı bir sene hazırlık bir sene sınıfta kal derken üstüne bir de 4 sene daha. Ailemin bana söylediği şu, bu bölüm bitecek sonra ister başka bölüm oku ister okuma ama bu bölüm bitecek. Mantıklı mı sizce ya ?