• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmalıyım ?

yarenss

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
15
2
16
Arkadaşlar iki seneye yakın bir birlikteliğim var birbirimizi gerçekten çok seviyoruz hatta kasımda sözümüz olcak. Ama geçen gün erkek arkadaşımın google geçmişine bakasım geldi ve şok olduğum bir şeyle karşılastım. Cinsel içerikli bir twitter hesabı ! Ve evet ona ait. Bu ney diye sorduğumda senden çok önce açtığım bir hesap sadece bir şeyler izlemek için giriyorum dedi. Bunu normal karşıladım ama mesajlarını ve neler paylaştığını merak ettim göstermesini istedim beni tersledi sadece tarihlerini gösteririm senleyken kullanmadım dedi ve utandı kızardı tarihlerinde gerçekten de bize ait bir şeyler yoktu. ama bir şeylerle uğraşıp hesabı sildiğini söyledi. ve ayrılmak istedi çok utandığını söyledi suratıma bakamadı uzun süre. Tabi sonra aramız düzeldi falan ama ben durmadım yerimde içimi kemiren bir şeyler vardı ve eve gidince onun adıyla kullanıcı adıyla arama yaptım fakat adını değiştirdiğini gördüm saçma sapan harflerle kullanıcı adı yapmış falan ve fake hesaptan ona istek gönderdim. Yani evden işe işten eve ve her akşam da benim yanıma gelen biri zaten sürekli iletişim halindeyiz. Sizce ne yapmalıyım kendimi kötü hissediyorum ?

sizden önce kullandıysa sizi ilgilendiren bi durum yok. belki birileri ile mesajlaştı, foto aldı gönderdi o yüzden içeriğini göstermek istemedi ama tarihleri gösterdi. olamaz mı olabilir. yetişkin biri sonuçta.

Twitter üzerinden paylaşımlarda mı bulunmuş ?

Ya ben anlamıyorum bazen bunları yaaa yetişkin biri koca adam bu kadar mı oturmamış kişiliği de bunlarla uğraşmış

Cinsellik yaşamıyorsanız arayışta belli ki. Senden öncesine ait bir şeye hala giriyor ama teoriye değil uygulamaya bak.

Ay siz böyle şeyler anlatınca benim de inceleyesim geliyor. :olamaz: Ama ben bu tarz bişey görsem benden öncede olsa kıyametleri koparırım çok çirkef bi yönüm var. Bence boşverin görsen ne olcak boşuna huzursuzluk..
Öncesiymiş işte kurcalama bile iğrenç :sus:

Ay siz böyle şeyler anlatınca benim de inceleyesim geliyor. :olamaz: Ama ben bu tarz bişey görsem benden öncede olsa kıyametleri koparırım çok çirkef bi yönüm var. Bence boşverin görsen ne olcak boşuna huzursuzluk..
Öncesiymiş işte kurcalama bile iğrenç :sus:
Öncesi olduğu için beni alakadar etmiyor tabiki ama içime kurt düşmedi değil hala kullanıyorsa birileriyle görüşüyorsa diye

Cinsellik yaşamıyorsanız arayışta belli ki. Senden öncesine ait bir şeye hala giriyor ama teoriye değil uygulamaya bak.
Sorun da biraz orda işte cinsellik de yaşıyoruz. İzlemesi etmesi dert değil kafamı karıştıran orda neler döndüğü.

Back
X