Şimdi nerden başlasam bilmiyorum. 2 yıldır süren bi ilişkim var. 18 yaşındayım o 19 yaşında,ilk sevgilim o. Ama çok sık ayrılıp barışıyoduk hele ilk başlarda çok fazlaydı sonra nadiren de olsa yine ayrılıp barışmalar oldu sayısını ben bile hatırlamıyorum.. Bütün ayrılma sebepleri de onunla ilgili yani onun yüzünden.Eskıden çok fenaydı yanı katlanılmaz biriydi kızlarla arası çok iyiydi ben neler çektim neler yaptı bana hep onlarla karşılaştırırdı beni ne biliyim yani ayrıldıktan bi gün sonra facebook'unu açıp kızlarla konuşabilen bi ınsandı.Ama cok ugrastım didindim vazgecmedım ve onu düzelttim çünkü ona beni kaybetme korkusunu verdim yaptıgı hatalara karşı yumuşamadım sert olmaya başladım sonra bu çok değişti ben barışmayı istemediğimde evimin önüne kadar geldi ben dışarı çıkana kadar bekledi bana ulaşmak için herşeyi yaptı ve ben yine affetmiştim. Sonra kız mız olayıyla ilgili bi kez olsun kavga etmedik artık kız çevresi olan biri değildi,beni bu konuda üzmüyodu ama benım güvenim bi kere kırılmıştı artık nolursa olsun ona güvenemiyorum. Biz zaten çok zıt karakterleriz çok sık kavga ederiz tartışırız ama ayrı kalmaya dayanamıyoruz, ayrıca çok kıskanc bi insan beni tek başıma hiç biyere yollamaz bakkala bile,çok dikkat çeken bi kızmışım o yüzden yanımda en az bi kişi olmalıymış ki bana bakmasınlarmıs, ne kadar saçma ya ben bu kıskançlığı yüzünden neler çekiyorum bi bilseniz
mesela dolmuşa biniyorum eve gitmek için ve diyo ki muavinle asla göz göze gelmeden paranı ver diyo
markete gittiğimde kasiyer erkekse göz göze gelme diyo göz göze gelirsen de ölümü gör diyo işte böyle bi insan
bi keresinde gülerek şey demişti evlendiğimizde eve kilitlicem senı çok kıskanıyorum falan demişti, bende gülerek dedi diye ciddiye almadım
bazı arkadaşlarım da bu kadar ayrılıp barıştınız bu evliliğe kadar gider diyor,aynısını erkek arkadaşım da söylüyor
ama bilmiyorum napıcağımı ve güvenemiyorum önceki yaptıklarından dolayı
sizce ne yapmalıyım :44:

mesela dolmuşa biniyorum eve gitmek için ve diyo ki muavinle asla göz göze gelmeden paranı ver diyo
markete gittiğimde kasiyer erkekse göz göze gelme diyo göz göze gelirsen de ölümü gör diyo işte böyle bi insan
bi keresinde gülerek şey demişti evlendiğimizde eve kilitlicem senı çok kıskanıyorum falan demişti, bende gülerek dedi diye ciddiye almadım
bazı arkadaşlarım da bu kadar ayrılıp barıştınız bu evliliğe kadar gider diyor,aynısını erkek arkadaşım da söylüyor
ama bilmiyorum napıcağımı ve güvenemiyorum önceki yaptıklarından dolayı
sizce ne yapmalıyım :44: