• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ne yapmalıyız?

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
68
bizim evin birinci katında yaşayan. dul bir adam var 40 yaşlarında ama sporcu sürekli koşuya gider.24 saat spor felan yapar burda 5 aydır oturuyorum bir zararını görmedim. en ufak. ama dün içki içmiş.kapının önünde silah sıkmış.(gerçek silah kuru sıkı felan değil) herkes eşimi aradı adamın ev sahibine söyle kovsun dedi. eşimi arama sebepleri eşimin müşterisi ev sahibi bir tek o tanıyor.bende hemen attırma adam belkı bır daha ıcmez guzelce konuş dedim eşimde tamam dedi. ama içim içimi yiyor. bu arada bız sılah sesını duymadık duysak zaten polisi arardık. ne yapacagız bilmiyorum. arayıp şikayet edelımmı yoksa guzelce konusalımmı. bunu düşünme nedenım daha once en ufak bır seyını gormedık

Eger gercekten silah felan SIKIYOSA , ozaman bencede konusun ev sahibiyle cikarsin..
Hic saglikli degil orda kalmasi ..

Konusunca ne olacak ki yapmam diyecek hadi bi daha icti ola ki yine ates acti biri de vuruldu öldü ne olacak? Siz durumu ve mahallelinin talebini aynen ev sahibine iletin size dusen bu

Hadi diyelim ki eşiniz konuşmaya kalktı, sana ne sen kimsin diye dalaşırsa, kafayı size takarsa o zaman daha da kötü olur. Kim bilir ne problemleri var. Çatmışsınız maalesef, siz muhatabı değilsiniz onun, ev sahibi gerekeni yapmalı.

içki içtikten sonra bir daha silah sıkmayacağının garantisini kendisi bile veremez :KK14:

sizi arayanlar keşke direkt polisi arasalarmış..:KK59:

Hadi diyelim ki eşiniz konuşmaya kalktı, sana ne sen kimsin diye dalaşırsa, kafayı size takarsa o zaman daha da kötü olur. Kim bilir ne problemleri var. Çatmışsınız maalesef, siz muhatabı değilsiniz onun, ev sahibi gerekeni yapmalı.

Bana kalırsa adamla konuşmaya eşiniz gitmesin..
Siz aynı binada oturmanıza rağmen sesi duymamışsınız bile..
Kulağınızla duymadığınız gözünüzle görmediğiniz hiç bir şeye inanmayın..
Duyan kişilerde cesaret nerede ? O kadar rahatsız olsalardı , ararlardı polisi , çevre komşuları olarak rahat oluyoruz derler kapatırlardı..
Niye kendileri söyleyemiyor biliyor musun ? Sırf korkularından..
Bize bulaşır diye..
Duyanlar , müdahale edeceğine, duymayanlar olarak sizi konuşmanız için bu işe itmesinde ben art niyet ararım..

Sakin konusmayin.ileride polis geldiginde sizden bilir.size sikar valllahi de.direk polisi arayin .hatta ev sahibine soyleyin.oglum geliyor almanyadan cik desin ayayayay cok tehlikeli bunlarrr...

Siz bulaşmayın canım Allah muhafaza takar kafayı falan, ev sahibine söyleyin sizin için de tehlikeli o an apartmanda biri de olabilirdi. İçkili haliyle onu da vurabilirdi

Back
X