Sizce ne yapmam doğru olur..

deniziminincisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
429
405
86
Yasca kendimden kucuk birisinden hoslaniyorum. Aramizda bes yas gibi ciddi bi yas farki var. Gorusme teklifine olumsuz yanit verdim. Ama hayatimdanda cikartamiyorum. Yasi henuz kucuk 19 yasinda. Olmasi icin uzun zaman beklemem lazimdi. Bunun olmayacagini soyledim saygi duydu. Napicagimi bilemiyorum. Arkadas kalamiyoruz, sevgili olamiyoruz. Hic konusmasakta olmuyo. Yapamiyorum nedense. İki aydir konusuyoruz bu kadar kisa surede takinti haline gelmis olamaz degil mi? Aradaki sorunlari bahane edip duygularimimi bastiriyorum anlamiyorum. Ben bu kisiyi cocuklugumdan beri taniyorum ayni memleketteydik. Sonra biz İstanbula geldik tatillerde goruyodum. İki ay oncede bana yakinlik gosterdi facebook'ta konustuk sonra telefonda msj falan. Bende hoslandim ondan. Bu gun ilk defa telefonda konustuk. Sesi konusmasi beni etkilemedi. Ama icinde bulundugum bu garip durumdanda kurtulamiyorum. Hissettigim ne onu bile bilmiyorum. Artik bi netlik istiyorum. Bir yol gosterirseniz sevinirim

Son düzenleme:
19 yaş çok küçük.. 25 yaşında hayatı kariyeri kararları net oturmuş biri olsa on yaş fark bile olsa gorusulebilir derdim.. yaş farkı sadece ilişki içindeki iki kişiyi ilgilendirir derim hep ama 19 da çocuk yahu..

bence mantıklı davranın bu durumda.. devam edersenbz hep bununla savaşmak zorun da kalacaksınız..

bir yere gittiğinizde ailesiyle tanıstıgnzda ailenizle tanıstırdıgınızda ve dahası.. 19 cidden çok küçük belki de kendınden buyuk bırıyle cıkmak egosunu yukselttecegı için böyle birşey yapıyor olabilir..

ki daha bunun mezunıyetı var işi var sizi çook uğrastırır.. 30unuza kadar onun kendi kimliğini bulmasıyla uğraşır durursunuz kendi denginizi bulun gezin tozun eğlenin hem yüreğiniz hem aklınız serin olsun

Ayrıca 19 yaşında bir erkek ne kadar ciddi olabilir bunu da düşünmek lazım. Yaşça büyük olman ona ulaşılmaz gelmiş ve hırs yapmışta olabilir. Telefonda sesinden etkilenmedim diyorsun. Bence çok fazla düşünüp kendine saplantı yapmamalısın.

Yaş kaç olursa olsun bir bayan erkekten büyük olmamalı bence.
1-2 yaş olur ama sonrası olmaz...

ilk cümleyi okuduktan sonra 5 yaş sorun olmaz ne varmış bunda diycektim ki, çocuk 19 yaşındaymış bir sıkıntılı durum bence.
yaşlar 25E-30K vs gibi olsa anlarım da oğlan daha genç...

açık olarak yazıcam hatta kızanlar olacaktır.
19 yasında bi çocuk seni olgun ve tecrubeli olarak görür. sevgili ayağına götürebileceğini düşünür.
erkekler gnellikle 25inden sonra ne istediğini açıkça söylüyo zaten.

Çok özür dilerek genelleme yapıcam.
Erkek olsam 19 yaşında olsam karşımda benden 5 yaş büyük biri olsun sanırım sadece cinsellik odaklı düşünürdüm.
Ben şahsen 23 yaşındayım kendimden 5 yaş küçüğü bırakın 2 yaş küçüğünü bile büyük konuşmayım ama koluma takıp gezmem, utanırım kardeşim gibi gelir milletten yaşları saklarım falan.
Erkekler zaten geç olgunlaşıyo ki 19 yaşında tam hoptrik zamanlar.
Sen işinde gücündesindir o daha okul falan.
Bence sen yalnızsın, ilgi bekliyosun başka bi'açıklaması yok bana göre.

19 yaşındaki çocuktan size erkek arkadaş olmaz..sorun 5 yaş değil..sorun henüz daha çocuk olması..erkekler geç olgunlaşırlar..incinirsiniz ya da incitirsiniz..

Oncelikle 5 yas fazla da olsa o kadaar, bu is olmayacak kadar da bir fark degil. Genel olarak dusuncem boyle.
Amaa cocuk 19 yasindaysa orda bir durmak lazim.
Ben de 24 yasindayim. Okumusum etmisim. Kendi ayaklari ustunde duran genc bir kadin olmusum. 19 yasinda, daha ergenlik caginda, yasi geregi isi gucu, meslegi olmayan bir cocukta birsey bulabilecegimi sanmiyorum. Oyle bir cocuga en fazla kardesim gozuyle bakabilirim.
Desen ki ben 35, o 30 yasinda. O zaman olur. Ama o 19, sen 24 oldu mu olmaz. Arada daglar kadar fark var...
Arkadas olamiyoruz, sevgili olamiyoruz demissin. O zaman kardes olun. :) Gercekten yani.
:)

.

Son düzenleme:
ilk cümleyi okuduktan sonra 5 yaş sorun olmaz ne varmış bunda diycektim ki, çocuk 19 yaşındaymış bir sıkıntılı durum bence.
yaşlar 25E-30K vs gibi olsa anlarım da oğlan daha genç...
aynı şeyi düşündüm. erkeklten kadın büyülk olabilir. benim için sorun olmaz.tabii bu belli bir yaş için geçerli. ama 19 olunca. mümkün değil. çok küçük ve asla olgun olmaz o yaŞ erkeği.

Son düzenleme:

Bence de 19 yaşında erkekle 23 yaşında bi bayan olmaz daha iş hayatı var hani bir ihtimal olursa eğer kesin biter gibi geliyor bana daha işin başındayken bitmesi daha iyi ilerde çok büyük sorunlar meydana gelir gibi. 19 yaşındaki çocuk bence de ne istediğini bilmiyordur.

O kadar haklisinizki. Bunlari aslinda hep sorun ettim icimde ama ne dusunmem ne yapmam nasil bir yol izlemem gerektigine bir turlu karar veremedim. Bosluk demissiniz. Evet galiba derin bir duygusal bosluk beni bu kadar oyaladi. Karsi taraftada o bosluk vardi bence. Yani anlik bir seydi bizimkisi. En azindan bir kac ay cikip iyice arap sacina cevirmeden kararim netlesti. Cok tesekkur ederim gercekci yaklasiminiz ve gosterdiginiz yol icin. Bu gun bu isi halledecegim cok uzadi. Zaten aramizdada suan bisey yok. Bu sacma gidisatada son verdikmi herkes yoluna rahata devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…