sizce ne yapsam...bana cok hizli gelyior hemde bu durumda yanlis gibi...

canevimden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
52
0
26
Almanya
merhaba arkadaslar...yaklasik 8 aydir bir birlikteligim var...cok seviyorum o da beni...daha aileme söylemedim cünki annem hastahnede, kardesim ameliyattan yeni cikdi ve cok stresli bir durum var evde..hem biraz erken gibime geldi sanki..o da bu durumdan haberdar...ailelerimizi tanistirmak icin bu ayin sonunda bir fuar var oraya bizde onun da ailesi gidecek..orayi düsünüyorum...o da annesine anlatmis ve annesi "daha önce söylese aslinda daha iyi fuar isini neden düsünmüs" diyor...ama bende de böyle uygun gördüm cünki birden söylemekdense ailemin onlari görmesi daha iyidir diye düsündüm.şu an zaten cok kötü bir zaman olurdu ama bugün biraz israrli idi...peki neden annesi bu ise karisiyor? sonucda benim ailem ve ben aileme göre ayarlamak istiyorum bu hakkim degilmi? ona deidm ki herhalde fikrimi begenmediler ama zaten gidiyor siznkilerde bizimkilerde neden olmasin ki diyince "yok annemin o olmaz dedigi yok, sadece önceden söylese dha iyi olmazmi diye fikir sundu diyor...bana bu ara baski falan da yapma evdeki durumu bilyiorsun hem zate söyleyecegim bu konuda süphen olmasin ama uygun zamani bekliyorum dedim...bunu istemek hakkim degilmi sizce...

birda kafama takdigim, suan issiz olmam..basima kakacaklar diye cok korkuyorum...is bulup öyle mi söylemek daha uygun:(zaten son bi sertifika gerekli, onun sonucu da bir ay icinde belli olucak ve anca öyle basvurumu yapabilicem...

Son düzenleme:
cnm acele etme herşey yoluna bi girsin yeri gelince söylersin ama fuar işi benimde kafama yatmadı ilk tanışmada fuar olmaz gibime geldi eve gelseler tanışsalar daha iyi olmazmı zaten ailene de alıştıra alıştıra söyle ondan sonra tanışmaya geleceklermiş de biraz daha sabredin

bence daha tanışmadan onu dedi acaba şunu mu demek istedi diye düşünmeyin
kendinize farketmeden ön yargılar kuruyorsunuz

Herseyin bir zamani var zamani geldiginde uygun yer ve zamanda gorusulmesi en mantikli.......

Fuarda neymis oyle.....
komsu kizini gormeye gider gibi.....

bencede fuar hiç uygun yer değil.böyle şeyler için sakin huzurlu yerler gerekiyor.hem bence siz pat diye onları ailenizin karşısına çıkarmayın.önceden ailenize söyleyin fikirlerini alın ona göre davranın.aniden sevgilinizin ailesiyle tanıştırsanız anneniz babanız heran tepki verebilirler sizi onca insan içinde zor durumda bırakabilirler.

Fuarda habersiz tanisacaklarina tanismayi erteleyin.
onceden söylemeniz daha mantikli.
sevgilinizin annesine de fazla onyargilisiniz, size yazik.

fuar fikri mantiksiz bence onceden ailenize soyleseniz daha iyi olur gibi bide cok onyargilisiniz daha gelin olmadan sevgilinizin annesini kaynana gibi gormeye baslamissinizki kadin bence cok hakli ayrica oda fikrini soylemis simdiden boyle yaparsaniz ilerde cok sorun yasarsiniz

evet kadini hemen kaynana gibi görme kismi cok dogru...nedeni ise bundan önce cok kötü bir deneyiminm olmasi...önceki sevgilimin annesi cok terbiyesiz agzi bozuk birisiydi..benden nefret ediyordu resmen (sadece ayri yörelerden evlendirmek istemedigi icin ve okumus-okumamislik meselesi yüzünden cekememezlik yapmasindan kkaynaklaniyordu bu). simdi resmen yogurdu üfleyerek yiyorum ama haklisiniz, kadina haksizlik yapmayim...

evet fuar isi yatti o zaman:D

fuar işi banada çok mantıksız geldi canım.
hem ailevi durumun hemde iş durumun düzene girsin ondan sonra
usulüne göre tanışmaları daha uygun diye düşünüyorum.

fuar işi banada çok mantıksız geldi canım.
hem ailevi durumun hemde iş durumun düzene girsin ondan sonra
usulüne göre tanışmaları daha uygun diye düşünüyorum.

tsk ederim canim cevabin icin...bende böyle düsünüyorum..suan issizim ve simdi bu isi halletsem basima kakacaklar diye öyle korkuyorum ki...kendisi bunun sorun olmadigini söylese de benim zoruma gidiyor...kizimiz ne is yapiyor aaa issizmi...:(birde ilerde basima kakabilir...belkide ilerde issiz kalir oda (ki suan diyor ki isyerimi degistriricem evlenince) ve bana "bende seni aldigimda sen issizdin simdi bana katlan derse diye düsünmeden edemiyorum...bu yüzden önce bir isimi yoluna koymak istiyorum...

Bence 8 ay çok erken bi süre böyle ciddi bir adım için.
Ayrıca fuarda falan ne o öyle çok saçma.
Adam gibi aşkınız rayına oturup kaba tabirle rutinleşince bir şeyler o zamana bakarak aileleri evlerde ağırlamak en güzeli.
Herkes herkesin niyetini nilir, çok yüzgöz olunmadan en temiz şekilde evlenilir.
Ama, böyle daha 8 ay tanıyorsun falan bir sürü suistimale açık bi durum bu.

fuar olayı anlamsız canım en iyisi ev
bide tavrın çok şaşırttı beni oğlumuz ne iş yapılıyor diye sorulur
kızımız ne iş yapıyor işsiz ne demek
erkeğin çalışması daha önceliklidir bu kadar takılma bence

annenler hastanedeyken neyın ısrarını yapıyor ben onu anlamadım?

kaçan göçen mi var da 1 hafta 1 ay daha beklemeyemiyor?

kardeşin annen canının derdinde o ne düşünüyor? :19:

ayrıca fuarda tanışacaksınız sözüne sevgilinizin annenizin laf söylemesine takılmışsınız ki.. çokta haklı annesi..

öyle fuarda tanışma mı olurmuş... benim sevgilim bana böyle bir tanışma ayarlasa istemem kalsın derim...

bence önce sevgiliniizn annesi sevgiliniz siz anneniz dışarda bir buluşun konuşun ve bu konuda kararlarınızı alın anneler herşeyin en doğru zamanını da yolunu da bulurlar...

Back
X