- Konu Sahibi canevimden
merhaba arkadaslar...yaklasik 8 aydir bir birlikteligim var...cok seviyorum o da beni...daha aileme söylemedim cünki annem hastahnede, kardesim ameliyattan yeni cikdi ve cok stresli bir durum var evde..hem biraz erken gibime geldi sanki..o da bu durumdan haberdar...ailelerimizi tanistirmak icin bu ayin sonunda bir fuar var oraya bizde onun da ailesi gidecek..orayi düsünüyorum...o da annesine anlatmis ve annesi "daha önce söylese aslinda daha iyi fuar isini neden düsünmüs" diyor...ama bende de böyle uygun gördüm cünki birden söylemekdense ailemin onlari görmesi daha iyidir diye düsündüm.şu an zaten cok kötü bir zaman olurdu ama bugün biraz israrli idi...peki neden annesi bu ise karisiyor? sonucda benim ailem ve ben aileme göre ayarlamak istiyorum bu hakkim degilmi? ona deidm ki herhalde fikrimi begenmediler ama zaten gidiyor siznkilerde bizimkilerde neden olmasin ki diyince "yok annemin o olmaz dedigi yok, sadece önceden söylese dha iyi olmazmi diye fikir sundu diyor...bana bu ara baski falan da yapma evdeki durumu bilyiorsun hem zate söyleyecegim bu konuda süphen olmasin ama uygun zamani bekliyorum dedim...bunu istemek hakkim degilmi sizce...
birda kafama takdigim, suan issiz olmam..basima kakacaklar diye cok korkuyorum...is bulup öyle mi söylemek daha uygun
zaten son bi sertifika gerekli, onun sonucu da bir ay icinde belli olucak ve anca öyle basvurumu yapabilicem...
birda kafama takdigim, suan issiz olmam..basima kakacaklar diye cok korkuyorum...is bulup öyle mi söylemek daha uygun

Son düzenleme: