• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapsam?

FlyBly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
48
0
86
36
İzmir
Eski sevgilim facebookta arkadaşlık isteğimi kabul edermisin yazdı bende noldu yazdım ve reddettim sonra ne çabuk silip atmışsın beni gibisinden şeyler yazdı.bizim ayrılma sebebimizse çook basit onun bi eşyasından bile daha değersizmişim ona sinirlenip yüzüme bile bakmamıştıı :@ onu eskiden çok seviyordum ama o beni 1 eşya yüzünden silip atmıştı hayret ettim hangi insan böyle bişe yapar..şimdide bana diyo ne çabuk silip attın beni haha !cevap olarak ne yazim sizcee ?

canım sen bu çocuğu seviomusunki hala daha onla konuşuosun

eğer sevmiosanki sana yaptığı hiç hoş bişe diilmiş, resti çek

sen onun istediğinde bırakabileceği, istediğinde muhabbet edebilceği bı kız dilsin bunu ona göster

cwp bile verme güselim ya bırak ne hali warsa görsün o seni bi eşya yüzünden nasıl sildyse sende onu faceten silcek kadar özgürsün hayatım cwp yazıp seviyesine inme derim bırak ne hali warsa görsün susmakta bi cwp sonuçta ;)

kaç yaşında bu ÇOCUK canım:uhm:

aynı yaştayız ama aklı hiçte öyle diil hayret ediyorum nasıl bu çocuk akıllıyla çıktığıma :/ ama olmuş bitmiş bişi çooktaan sildim zaten ben onu hayatımdan ama ozamandan beri en çok istediğim onun bana çektirdiklerini yine ona çektirmekti nese beni ilgilendirmiyo dediğiniz gibi en doğrusu cevap yazmamak ne gerek var :1closedeyes: zaten bu konuyuda bi anlık hevesle(mesaj attığı anda) açtım ne yazacamı bilememiştim =)

daha güzel bi eşya edindim senden daha işlevsel de ve red et:hulya:

Hangi eşyası bu kadar kıymetli senden..
Yeni bir fotoğraf makinesi aldım,onun tırnağı olamazsın de
ya da yeni bir dikiş makinesi aldım,vaktim yok de:umursamaz:

Hangi eşyası bu kadar kıymetli senden..
Yeni bir fotoğraf makinesi aldım,onun tırnağı olamazsın de
ya da yeni bir dikiş makinesi aldım,vaktim yok de:umursamaz:

işte çocukluğunda doğum gününde babası bi saat almış ve ondan hatıra saklıyomuş (babası şuan yurtdışında) işte gömleğinin kol düğmesi kopmuştu bana dikermisin dedi işe gidicekti ve geç kalmaması için hemen aceleyle dikerken yanlışlıkla saati çizildi iğneyle ondan sonra çekti gitti...böle işte..

işte çocukluğunda doğum gününde babası bi saat almış ve ondan hatıra saklıyomuş (babası şuan yurtdışında) işte gömleğinin kol düğmesi kopmuştu bana dikermisin dedi işe gidicekti ve geç kalmaması için hemen aceleyle dikerken yanlışlıkla saati çizildi iğneyle ondan sonra çekti gitti...böle işte..

yuuuhhh akannehir çok biliosa kendi dikseymiş ya da saatini çıkartıpta diktirseymiş bu kadar değerliymiş madem adama bak yaa :mymeka: ayy sende kabahat ne diye dikiosun kol düğmesini böle insanın allam ya iilik yap denize att...

bir zmnlar sen saatine çizik attım diye beni terkettin
ya benim kalbime atılan çizik nolucak defooolll :oklava: derdim bidada cevap vermezdim :umursamaz:

canım o bahanesi olmuş bence ayrılmak için... şimdide boşta kaldı kimseyi bulamadı seni deniyor sakın cvp yazma egosunu tatmin etmiş olursun
hala ona değer verdiğini düşünür

canım o bahanesi olmuş bence ayrılmak için... şimdide boşta kaldı kimseyi bulamadı seni deniyor sakın cvp yazma egosunu tatmin etmiş olursun
hala ona değer verdiğini düşünür

doğru diyosun yazsammı yazmasammı diye düşünmeye bile değmezz salllaamak en doğrusuu :)

canım o bir gerizekalıymışş!!!!!
saatin camındaki çizikler çok kolay bir şekilde temizleniyor
saatin kendisi de öyle
bir saatçiye götürse idi 2 dakikada halledebilirlerdi
o saat yapılır ama kalbini nasıl yapacak bu gerizekalı
kusura bakma çok sinirlendim
en ufak şeyden kalp kıran insanlara tahammülüm kalmadı artık

canım o bir gerizekalıymışş!!!!!
saatin camındaki çizikler çok kolay bir şekilde temizleniyor
saatin kendisi de öyle
bir saatçiye götürse idi 2 dakikada halledebilirlerdi
o saat yapılır ama kalbini nasıl yapacak bu gerizekalı
kusura bakma çok sinirlendim
en ufak şeyden kalp kıran insanlara tahammülüm kalmadı artık

hiç önemli diil çook haklısın bende senin gibi düşünüyodum çok sinirlenmiştim ama geçtii en ağır kfrleri saydım ama ne gerek var boşa günaha girmeyeliim :1rolleyes:

Back
X