- Konu Sahibi MinnieMoussy
1 aydır biriyle konuşuyorum. 1 ay içinde 4-5 kere buluştuk. Bir kere üşümüştüm çok soğuktu bana sarıldı ve ceketini verdi. 2 kere beni eve bıraktı. Her sabah günaydın mesajları atıyor, benimle ilgileniyor. Ama 2 haftadır sürekli konuşmamıza rağmen buluşamıyoruz. İşi çok yoğun fakat 29 ekim tatilinde isetese görüşebilirdik. Geçenlerde rüyasında beni gördüğünü ve rüyasında küçük bir öpücük verdiğini söyledi. Beni önemsediğini söyledi, benimle konuşmaktan kendisini alamadığını söyledi. Sürekli iltifatlar ediyor. Dün "aşk işlerini kadere kısmete bırakmamak gerek etrafına iyi bak" gibi bişeyler söyledi. Daha öncede "sürekli seninle konuşmak istiyorum" demişti.Ama gel gelelim ki açılmıyor. Ben bekliyordum ki bana açılsın duygularını söylesin.Ama Şu an ne olduğu belli değil. Bu durumdan sıkılmaya başladım. Sizce neden açılmıyor? Benim bildiğim hoşlanıyorsan söylersin. Çok mu çekingen? Çekingen olsa o rüyayı anlatmazdı. Ben sadece açıklığa kavuşsun ve ne olacaksa olsun istiyorum. Ya hep ya hiç yani.