Sizce neden bana boyle davraniyorlar..

mervem12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2015
92
41
38
Merhaba arkadaşlar devamlı bu siteyi takip ediyorum. İlk defa konu açıyorum yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım ama artık dayanamiyorum paylaşmak istiyorum.
4 yıllık iliskimin sonunda 4 ay önce nisanlandik. Nişanlımı çok seviyorum her konuda benim yanımda duruyor benim sıkıntım kayinvalidem ve gorumcelerim. Nisanlimla aynı memleketteniz yalnız ben 2 yıl önce farrklı bir şehirde kamu kurumuna atandim tayin bekliyorum. Asıl sıkıntım nisanlimin ailesi kayinvalidemin beni hiç arayip sormamasi nisandan sonra haftada bir de olsa kayinvalidemi sürekli arar halini hatırını sorardım ben aramadikca kayinvalidem hiç aramazdi beni nisan döneminde yaptığı şeylere rağmen ben yine nisanlim için hiç sesimi çıkarmadım annesi dir büyüklük bende kalsın dedim devamlı arayıp sordum ama baktım ben aramadan onlar beni aramıyor bende aramiyi kestim. Ben aramayı kestigim gunden dir kayinvalidem birgün bile aramadı beni hiçbir zaman saygisizlikta kusur etmedim ama neden böyle yapıyor hiç anlamıyorum nisanlimda sana değer verene sende değer ver diyor onlar seni aranıyorsa sende arama diyor. Ama ben çok üzülüyorum daha evlerine girmeden bana karşı bu kadar soğuklar hiçbir zan doğru dürüst sohbet etmezler benimle goruncelerimde aynı şekil beni asla varamazlar onlar aramadikca bende aramıyorum artık. Sizce neden böyle yapiyorlar.

Gercekten var oyle huzursuz insanlar muhtemelen kendi kafasinda kurmus biseyleri uzerine almistir acik acik konusun ilerde sorun olur belkide isinamamistir yada oglu size cok duskundur kiskanmistir acik olun derim

Bana karşı neden bu kadar soğuklar anlam veremiyorum. Onlara karşı hiçbir zaman saygıda kusur etmedim. Nisanda yaptıkları yüzünden nisanimin nasıl geçtiğini bile anlamadım.Ama lafa gelince her yerde oturur ben gelinimi çok seviyorum der

Belki genel olarak soguk insanlardir. Bosver. Her dakka arayip basinin etini yese daha mi iyi? Bence sen onlarin getirdigi bu mesafeyi bozmadan koru. Evlenince basin agrimaz iste ne guzel. Mesafe her zaman iyidir. Icli disli olma sakın. Bu senin lehine bir durum. Aleyhine çevirmeye calisiyorsun sen.

Bende de yaşadım aynı şeyleri. Ama eski nisanlim tam tersi aricaksin diye baskı yapıyordu. Çok sürmedi zaten annesi kiymetliydi dışarda kalan ben oldum. Ama sanslisiniz ki nisanliniz size değer veriyor. Bu süreç baya hassas oluyor. Allah yardımcınız olsun. Ama nisanlinizin da dediği gibi size değer vermeyene değer vermeyin. Gereken saygıyı yeterince yapmışsınız. Artık deveye diken insanada... .yaraniyor :D

"Onlar aramazsa sende arama' diyen nisanlina +1 veriyorum.
Gorebiliyorumki nisanlin ana kuzusu degil.
Insallah boyle devam eder.

Ve ilerki olucak tatsizliklarda uzulme. Sadece aklinda bulundurki bu zamanlar sadece ve tek nisanlinin karakterini denetleme zamani. Ailesi sogukmu? Mesafe korsun sorun degil( ne sanslisinki bu mumkun, nisanlin sorun gormuyor). Ama dedigim gibi avantaj olarak kullan bu vakitleri. Nisanlini takipte ol gorumcen ve kvnin davranislarini takip etmek yerine.

Nişanlın yanında bence onlar nasıl davranıyorsa sende aynı davran kv kp görümce sevmek zorunda değilsin onlarda seni tabiki SAYGI duy yeter. Bir arkadaşım var yeni evlendi nişanlılık dönemi dahil suana kadar kaynanası günde 3 defa Arıyor saçma sapan muhabbetler için arkadaşımda rahatsız oluyor böylesi daha değil mi senin içinde

aramasınlar daha iyi siz de aramayın bayramlarda özel günlerde aramak yeterli bence.mesafenizi koruyun. onlarla samimi olmak zorunda değilsiniz
bir de yapıları öyledir belki mesela ben hiç sevmem telefonla konuşmayı annemden başka kimseyle de telefonda sık ve uzun konuşamam.

Bana karşı neden bu kadar soğuklar anlam veremiyorum. Onlara karşı hiçbir zaman saygıda kusur etmedim. Nisanda yaptıkları yüzünden nisanimin nasıl geçtiğini bile anlamadım.Ama lafa gelince her yerde oturur ben gelinimi çok seviyorum der
Canım emin ol zırt pırt aramalarındansa aramamaları daha hayırlı,
Nişanlın da senin yanındaymış gerisini salla,
Evlendiğinde yeterince bu tür saçmalıklarla uğraşacaksın zaten, uygun mesafe koymak için on numara fırsat çıkmış önüne, sakın geri tepme bunu sana abla tavsiyesi...

Bayramda kandilde arar mesafeli şekilde konuşur kapatırsın, o senin hayalini kurduğun sıcak davranışların sonu hep hüsran oluyor, saçma sapan beklentileri oluyor devamında.

Çok güzel bir yerdesin, gelecek için iyi kullan bunu

Merhaba arkadaşlar devamlı bu siteyi takip ediyorum. İlk defa konu açıyorum yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım ama artık dayanamiyorum paylaşmak istiyorum.
4 yıllık iliskimin sonunda 4 ay önce nisanlandik. Nişanlımı çok seviyorum her konuda benim yanımda duruyor benim sıkıntım kayinvalidem ve gorumcelerim. Nisanlimla aynı memleketteniz yalnız ben 2 yıl önce farrklı bir şehirde kamu kurumuna atandim tayin bekliyorum. Asıl sıkıntım nisanlimin ailesi kayinvalidemin beni hiç arayip sormamasi nisandan sonra haftada bir de olsa kayinvalidemi sürekli arar halini hatırını sorardım ben aramadikca kayinvalidem hiç aramazdi beni nisan döneminde yaptığı şeylere rağmen ben yine nisanlim için hiç sesimi çıkarmadım annesi dir büyüklük bende kalsın dedim devamlı arayıp sordum ama baktım ben aramadan onlar beni aramıyor bende aramiyi kestim. Ben aramayı kestigim gunden dir kayinvalidem birgün bile aramadı beni hiçbir zaman saygisizlikta kusur etmedim ama neden böyle yapıyor hiç anlamıyorum nisanlimda sana değer verene sende değer ver diyor onlar seni aranıyorsa sende arama diyor. Ama ben çok üzülüyorum daha evlerine girmeden bana karşı bu kadar soğuklar hiçbir zan doğru dürüst sohbet etmezler benimle goruncelerimde aynı şekil beni asla varamazlar onlar aramadikca bende aramıyorum artık. Sizce neden böyle yapiyorlar.
Canım sen gelin olarak yaklaşmaya çalışmışsın. Olmamış, olmaması daha iyi olmuş. Madem soğuklar, samimi değiller, sen de mesafeni koru. Emin ol mesafeli olmak en iyisi, kafan rahat eder ilerde. Cunku azicik yakınlaşınca buyukler farkinda olmadan yönetmeye kalkıyorlar genelde.

Aramasınlar boşver böyle alışssınlar evlenince de nasıl mesafe koysam diye uğraşmazsın işte :)

Aman aramasalar aramasinlar

Sende arama sorma bosver.

Sana bir adim gelebe sende git , mesafe iyidir bastan fazla icli disli olmaya gerek yok...

Sen nisanliymissin bizim de abimin kiz arkadasi var daha yeni tanismistik annemi hergun ariyor yasida kucuk dusunemiyor bazi seyleri arada mesafe olmasi icin en azindan haftada bir yada 2haftada bir aranir hatta o bile cok yoksa ipin ucu kacar arkadas gibi gorur saygisizligi artar nitekim de biraz oyle oldu eve emri vaki yapip gelmeler biz musaitmiyiz degilmiyiz hic umrunda degil. Sonra aileler tanissin dedik bi aksilik cikti bikac sefer gidememe durumlarimiz oldu gidemedik bu kizdan haber geliyor bize gelmesseniz babam ariza cikarir annem diyo ne bicim insanlar bunlar ki bu kizin laflariymis bir an once yuzu takmak icin isi oldu bittiye getirmek icin bizi baskiliyor .Gitme olmadi hastalik girdi araya bu kiz bizi yoklamaya geldi gercekten hastamiyiz diye daha neler neler .Yani fazla arama ay da bir yeter boyle civimasin iliskiler ozel gunleri de ihmal etme .Simdi bizim ki iyice anormallesti ne bayram da geldi nede telefon aciyor .

Ben öyle çok samimi içli dışlı olalım istemiyorum zaten ama ne bileyim bir gün onunda beni arayıp sormasını acaba nasilim diye aramasını isterdim gurbetteyim sonuçta.

Bir arada da olsak asla sohbet etmezler benimle ne bileyim çok değişik aile yapıları var bana karşı boyleler yalnızca. Mesela bir eltim var hep ikimizi kiyaslarlarkiyaslarlaresela kayinvalidem ne olursa olsun hiçbirşey talep etmeme rağmen ına ne yaparsam sana da aynısını yaparım başka birşey isteme diyor

Kaç tane eltiniz var?Belki önceki gelinlerle kötü tecrübeler yaşadılarsa temkinli olmak istiyorlardır.Bakalım böyle davranalım ne yapacak acaba diye düşünüp sizi tartıyor olabilirler.Ama nişanlınıza benden 100 puan cidden mantıklı adammış :) Benim tavsiyem hiç dert etmeyin madem öyle sadece bayramlarda ve özel günlerde arayın.Haftada bir aramayın mesela artık.Siz de her yerde ben kv mi çok seviyorum sağolsun beni gurbette hiç yalnız bırakmadı sürekli aradı sordu falan dersiniz.Tabi ironiden anlıyorlarsa :) Nişanlınıza da bu konuda şikayet etmeyin huzurunuz kaçmasın zaten gerekeni söylemiş.Evlenince de duruma göre hareket edersiniz artık onlar size bir adım gelirse siz de gidersiniz.

Nişanlyken aramayanlar evlenince oğlumun evi deyip hüküm sürmek istiyor .Onu da düşünmek lazım..

Ya bu .Yada düşündükleri başka biri olmuş.

ya varya dert ettiginiz seye bakin, aramazsa aramasin arayipta sizi sinir edecegine hic aramasin daha iyi bence, hem yuz goz olmamaniz cok iyi. Ben sizin yerinizde olsam hic ordan tayin istemem hatta esinizin tayinini de oraya aldirin ki su kaynana ve sulalesinden mumkun oldugunca evlendikten sonra uzak olun. Yakin olup sahte riyarak vicik vicik olacaginiza uzak olup mesafeli olmak en iyisi. Karisan gorusen olmaz iste. uzulmeyin sizin oz annenizde oz babanizda var yeni birer adete ihtiyaciniz yoktur sanirim. kaynana da kimmis elin kadinindan size ne yarar gelecek Allah askina. Isinize ailenize burnunu sokmasinda isterse 10 sene de bir arasin.

Back
X