- 26 Mayıs 2018
- 348
- 403
- 53
- 37
- Konu Sahibi ferayfusun87
Bir arkadaş var, iyi biri olduğunu düşündüğüm. Çok uzun zamandır tanımıyorum ama ortamlarda kibar ve nazik, sohbet ettiğim biriydi. Salgın ve karantinadan hemen önceki dönemdi ve bir ortamda karşılaşmıştık. Dört gün için yurtdışına gideceğini söyledi, gideceği ülke de çok uzak on beş saat falan uçması gerekiyor. Ben neden diye sorunca da "arkadaşımın kırk beşinci yaş doğum günü partisi var" dedi. Şaşırmıştım. Aynı gün aynı ortamdaki başka biriyle de konuşmuş ve ona da iş görüşmesi için gideceğini söylemiş. Tabi ki onca saatlik uçuşa insan iş gibi büyük bir sebeple gider. Neden bana yalan attığını anlamlandıramadım.
Sonra zaman geçti aradan karantina başladı vs. Bu bana yazdı nasılsın diye ve yardım etti bu süreçte, maske verdi, bir defa da market alışverişimi yapıp kapıma kadar getirdi. Bu arada birbirimize film, kitap tavsiyesi falan da gönderiyorduk. Ücretsiz bir sanat etkinliği var ama link 2 gün içinde kalkacak dedim, "aaaa hemen gönder mutlaka izlemeliyim" dedi çok ilgili bir şekilde. Gönderdim ama şunu farkettim ki bugün, aradan bir hafta geçmesine rağmen Benim mesajlarım okunmamış duruyor öyle. Sinir oldum ve bunu saygısızlık olarak düşündüm çünkü.
Sizce bu insan neden böyle davranıyor, siz napardınız bu durumda ?
Sonra zaman geçti aradan karantina başladı vs. Bu bana yazdı nasılsın diye ve yardım etti bu süreçte, maske verdi, bir defa da market alışverişimi yapıp kapıma kadar getirdi. Bu arada birbirimize film, kitap tavsiyesi falan da gönderiyorduk. Ücretsiz bir sanat etkinliği var ama link 2 gün içinde kalkacak dedim, "aaaa hemen gönder mutlaka izlemeliyim" dedi çok ilgili bir şekilde. Gönderdim ama şunu farkettim ki bugün, aradan bir hafta geçmesine rağmen Benim mesajlarım okunmamış duruyor öyle. Sinir oldum ve bunu saygısızlık olarak düşündüm çünkü.
Sizce bu insan neden böyle davranıyor, siz napardınız bu durumda ?
Son düzenleme: