• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce neden böyle davranıyor ?

ferayfusun87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2018
348
403
53
37
Bir arkadaş var, iyi biri olduğunu düşündüğüm. Çok uzun zamandır tanımıyorum ama ortamlarda kibar ve nazik, sohbet ettiğim biriydi. Salgın ve karantinadan hemen önceki dönemdi ve bir ortamda karşılaşmıştık. Dört gün için yurtdışına gideceğini söyledi, gideceği ülke de çok uzak on beş saat falan uçması gerekiyor. Ben neden diye sorunca da "arkadaşımın kırk beşinci yaş doğum günü partisi var" dedi. Şaşırmıştım. Aynı gün aynı ortamdaki başka biriyle de konuşmuş ve ona da iş görüşmesi için gideceğini söylemiş. Tabi ki onca saatlik uçuşa insan iş gibi büyük bir sebeple gider. Neden bana yalan attığını anlamlandıramadım.

Sonra zaman geçti aradan karantina başladı vs. Bu bana yazdı nasılsın diye ve yardım etti bu süreçte, maske verdi, bir defa da market alışverişimi yapıp kapıma kadar getirdi. Bu arada birbirimize film, kitap tavsiyesi falan da gönderiyorduk. Ücretsiz bir sanat etkinliği var ama link 2 gün içinde kalkacak dedim, "aaaa hemen gönder mutlaka izlemeliyim" dedi çok ilgili bir şekilde. Gönderdim ama şunu farkettim ki bugün, aradan bir hafta geçmesine rağmen Benim mesajlarım okunmamış duruyor öyle. Sinir oldum ve bunu saygısızlık olarak düşündüm çünkü.

Sizce bu insan neden böyle davranıyor, siz napardınız bu durumda ?

Son düzenleme:
Bu arkadaş degil siz iyi birisiniz boşverin canı sıkılınca sizle vakit geçirmiş başkasını buluncada mesajlarınızı görmezden gelmiş hemde yalancı büyük ihtimal görüşmeyin uzak durun derim.

Bu arkadaş degil siz iyi birisiniz boşverin canı sıkılınca sizle vakit geçirmiş başkasını buluncada mesajlarınızı görmezden gelmiş hemde yalancı büyük ihtimal görüşmeyin uzak durun derim.

Haklısınız ama bir yandan yaptığı iyilikler de var, kafamda bir yere oturtamadım bu kişiyi.

Neyi napcaz anlamadım. İlk durumda beyfendi ikinizden birine yalan söylemiş .Belki de yalan söylediği kişi siz değil diğer arkadaştır.Koca adam arkadaşımın doğum gününe gidiyorum demeye çekindiğinden iş gezisi demiş olabilir ya da özel hayatını o kişiye anlatmak istememiş ,size ise dürüst davranmak istemiş olabilir.

İkinci olayı ise anlamadım.Her şey yolunda gözüküyor ama 1 haftadır mesajlarınızı okumamış anladığım.Altında bişi aramak yerine neden beyfendiyi telefondan aramıyorsunuz? Belki hasta oldu,belki başına bişi geldi..Ben normal arkadaşım 3 gün içinde okumasa ya da dönmese merak eder ararım.

Neyi napcaz anlamadım. İlk durumda beyfendi ikinizden birine yalan söylemiş .Belki de yalan söylediği kişi siz değil diğer arkadaştır.Koca adam arkadaşımın doğum gününe gidiyorum demeye çekindiğinden iş gezisi demiş olabilir ya da özel hayatını o kişiye anlatmak istememiş ,size ise dürüst davranmak istemiş olabilir.

İkinci olayı ise anlamadım.Her şey yolunda gözüküyor ama 1 haftadır mesajlarınızı okumamış anladığım.Altında bişi aramak yerine neden beyfendiyi telefondan aramıyorsunuz? Belki hasta oldu,belki başına bişi geldi..Ben normal arkadaşım 3 gün içinde okumasa ya da dönmese merak eder ararım.

Mesajlarımı okumaması ilk defa olmuyor, ben son olayı anlattım. Daha önce de attığım mesajları anında okumadı, o kadar çok takılmamaya çalıştım ama bu son mesaj okumama olayı son damla oldu.

İlk olayda bana yalan attığını düşünüyorum çünkü insan dört günlüğüne o kadar yolu ciddi sebeple gider ki kariyerine de önem veren birisi kendisi. Ayrıca gittiği dönemde karantina başlamamıştı ama salgının ilk dönemleriydi, ülkeler uçuşları kapatmaya yeni yeni başlıyordu ve "korka korka gidiyorum" demişti.

Haklısınız ama bir yandan yaptığı iyilikler de var, kafamda bir yere oturtamadım bu kişiyi.
Bu kişiyi ne kadar tanıyorsunuz? ne iş yapıyor? evli mi? ayrılmış boşanmış mı ? Size hangi amaçla yardım ediyor sizce ? Kendi özel şahsi fikrim sakladıgı bir şeyler olabilir tabi bilemeyiz dünya tatlısı çekinceleri olan bir insan da olabilir siz bir şeyler hissetmişsiniz :KK51:

Çok da üzerine düşünülecek bi mesele değil bence normal arkadaş işte bi var bi yok sizde öyle davranın

Back
X