- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 123
- 32
- Konu Sahibi _cankizim_
-
bende fazla gözlerimi dikip bakamam insanlara
nedenini bilmiyorum açıkcası :26:
ya ben konuşurken karşimda ki gözüme bakmali.bakmayinca dinlemedigi zannediyorum.ben genelde gozlerine bakarım, ve konusurken de bana bakılmasını isterim.
havaya saga sola bakılınca hem dikkatim dagılıyor hem de anlattıklarım gereksizmiş gibi hissediyorum.
fakat sizin gibi tanıdıgım insanlar var benim de, eger karsınızdaki sizi tanıyorsa hoş karsılayacaktır.
bir de gozune bakmalıyım diye aklınıza takıyorsanız bundan da kaynaklanabilir,
rahat olun,
dostlarla baslayın; konustugunuz kisiler sizin her kelimenize degecek insanlar oldugunu dusunup icinizden geldiginiz gibi davranın zamanla düzelir bence.
Biri benimle konuşurken gözlerime bakmazsa ciddiye alınmadığımı düşünürüm açıkcası.
Utangaçlıktan olabilir mi acaba arkadaşım bakamamanın sebebi?
Kisisel gelisi. Kitaplari oku. İzguven icin canim. Her gozun agza kaydiginda kendine gel gizune bak... hatta ara ara agza ara ara goze bakip rahatlat kendini. Civi gibi gozede odaklanma yani
evet badem yaa bakamiyorum.
hoşuma da gitmiyor açikcasi
ya ben konuşurken karşimda ki gözüme bakmali.bakmayinca dinlemedigi zannediyorum.
ama karşimda ki konusurken ben böyle dikkatli dikkatli bakamiyorum
karşimda birisi konusurken herzaman dinlerim
konuştuklarina önem veririm.
ablacim aslinda çok utangaç sayilmam
sadece eşimle ve kizimla göz göze konuşabiliyorum
ama elimde degil göz göze gelince aklim dagiliyor.
aslında bunu hic yapamıyor degilsiniz.
siz bir sey anlatırken bakıyorsanız onlar konusurken de yapabilirsiniz hem onların dedigine onem veriyormussunuz.
sonucta konusmak işteş yapılan bir eylem.
aile icinde uygulayabiliyor olmanızın nedeni ilk dedigim gibi rahat hissetmeniz olabilir.
diger insanların da arada agzına bakın zaten nolcak :)
ben de dik dik bakarken yoruluyorum. sizinki ya bundan kaynaklı ya da genel olarak gozgoze gelmekten cekinme durumu var. once siz anlatın karısınızdakine bakarken, sonra onlar anlatırken aynı temasa devam edin.
söylediklerinizi dikkate alacağim çok sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?