Ben de bir şey soracağım.Merhaba arkadaşlar bişey sorucam bir erkek var ona hislerimi bilio kndisi yani en azından halimden anlio hoslandgimi buna ragmen birde reddedilmisligim var NYSE çalıştığı işyerinin önünden geçerken tesadüfen kapidaydi beni gördü ve içeri bile girmedi yerinden tepismedi açıkçası inkar etmiycem o bana bakiodu kafasını içeriye çevirdi o sırada da ben baktım snra kafamı eydim o bakma ya başladı buna eminim bna bkan insanı refleks olarak anlıyorum hemen sizce neden bu tavırlar yani onun tavırları hayatında kimsede yok buarada
Istemiosa beni eğer içeri girmesi gerekmzmi bide neden bakıo gözümün içine içine
Eee böyle anlamadan nasıl yardımcı olacağız peki?Kusura bkmayın telefonum yeni klavyeye alisamadim o yüzden
Merhaba arkadaşlar bişey sorucam bir erkek var ona hislerimi bilio kndisi yani en azından halimden anlio hoslandgimi buna ragmen birde reddedilmisligim var NYSE çalıştığı işyerinin önünden geçerken tesadüfen kapidaydi beni gördü ve içeri bile girmedi yerinden tepismedi açıkçası inkar etmiycem o bana bakiodu kafasını içeriye çevirdi o sırada da ben baktım snra kafamı eydim o bakma ya başladı buna eminim bna bkan insanı refleks olarak anlıyorum hemen sizce neden bu tavırlar yani onun tavırları hayatında kimsede yok buarada
Istemiosa beni eğer içeri girmesi gerekmzmi bide neden bakıo gözümün içine içine
Hayır anlatamiorm galiba yha nyseKlavyenizde sesli harf kitligimi var??
Teşekkür ederim ilginizede heyecandayapio işini birakio beni görünce bunundami bir hükmü yok dikkatimi dağıtmaya çalışıyorİçeri girebilir/girmeyebilir, size bakabilir, selam verip/alabilir. Bunlar sizinle ilgilendiği anlamına gelmez. Böyle küçük şeylerden büyük anlamlar çıkarmamak lazım. Olmamış. Önünüze bakın derim ben.
Sesli harf kullanmayı dene lütfen. Bak şöyle "anlatamıyorum galiba ya neyse"gibi..Hayır anlatamiorm galiba yha nyse
Peki kusura bakmayın yeni yeni alıştığımdan herkese böyle yazıyorumSesli harf kullanmayı dene lütfen. Bak şöyle "anlatamıyorum galiba ya neyse"gibi..
Teşekkür ederim ilginizede heyecandayapio işini birakio beni görünce bunundami bir hükmü yok dikkatimi dağıtmaya çalışıyor
Peki teşekkür ederimBir ihtimal reddettiği için pişman olmuş olabilir. Ama ihtimal, kesin bir karara varmak güç. Nihayetinde kendisinin adım atması gerekir zaten. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok ki. Sonradan hayal kırıklığına uğramamak için çok da düşünmeyin, önemsemeyin. Kendinize başka meşgaleler bulun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?