Ben gebelik testi yapmıştın adetime 5 gün kala felan hala adet günüm gelmedi bu arada silik bi çizgi çıktı gittim kan verdim doktor muhtemelen gebesin hayırlı olsun dedi sağlık ocağında ki doktor 2 gün sonra kadın doğuma git dedi neden muhtemelen dedi anlamadım insan ya hamile olur yada olmaz ben biraz bekleyip kese oluştuktan sonra gidicem siz ne düşünüyosunuz
Ben gebelik testi yapmıştın adetime 5 gün kala felan hala adet günüm gelmedi bu arada silik bi çizgi çıktı gittim kan verdim doktor muhtemelen gebesin hayırlı olsun dedi sağlık ocağında ki doktor 2 gün sonra kadın doğuma git dedi neden muhtemelen dedi anlamadım insan ya hamile olur yada olmaz ben biraz bekleyip kes
doktorun normal sirdan bir sekilde soylemis baska anlam arama canim. Gebeligin onaylanmasi icin yukselen beta gorunen kese ve kalp atisi lazim. Daha silik cizgiden evet buyuk ihtimalle hamilesin demek istemis. Bence 2 gunde bir beta takibi yap duzenli artiyorsa ne guzel. 3 binleri gecincede doktora gidersin kese ve kalp atisi icin
doktorun normal sirdan bir sekilde soylemis baska anlam arama canim. Gebeligin onaylanmasi icin yukselen beta gorunen kese ve kalp atisi lazim. Daha silik cizgiden evet buyuk ihtimalle hamilesin demek istemis. Bence 2 gunde bir beta takibi yap duzenli artiyorsa ne guzel. 3 binleri gecincede doktora gidersin kese ve kalp atisi icin
Bence bekle ne gerek var uğraşmaya bu pandemi ortamında habire dışarı çıkmaya. Baktın adetin de geçiyor olmuyor bir test daha yaparsın zaten o zaman varsa daha net çıkar ve biraz daha bekledikten sonra doktora gidersin. Ne kadar geç hidersen o kadar iyi olur bence ki en azından keseyi ya da bebeği görme şansın olur. Hatta kalp atışını duyma
Aile hekiminde kan verin 2 gunde bir. Eger yuzde 60 ve uzeri artis varsa saglikli ilerliyodur mesela 50 cikti ya iki gun sonra en az 80 olmali deger gibi gbi. Biz duz hesap iki kat yukselmesi diyoruz ama doktorlar yuzde 60 artisi kabul ediyor.
Ve degeriniz 3 binleri gecince doktora gidin ozaman kalp atisi alinir muhtemelen adetiniz 10 gecikince bu degere ulasirsiniz.