E ejshw6r Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2023 109 17 13 22 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ejshw6r #1 19 Kasım da adet oldum dün kanama olmadi 3.gunumde kesildim normalde 5 gün oluyorum ama dün kan gelmedi sizce neden acaba 3 gün oldum adet
19 Kasım da adet oldum dün kanama olmadi 3.gunumde kesildim normalde 5 gün oluyorum ama dün kan gelmedi sizce neden acaba 3 gün oldum adet
cekubal Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2023 176 211 18 29 22 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ejshw6r #2 Gebelik testi yaptınız mı adetiniz tam adet görür gibi mi oldu? Belki de üşütmüşsünüzdür stres yapmışsınızdır vücut her şeye tepki verebiliyor.
Gebelik testi yaptınız mı adetiniz tam adet görür gibi mi oldu? Belki de üşütmüşsünüzdür stres yapmışsınızdır vücut her şeye tepki verebiliyor.
E ejshw6r Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2023 109 17 13 22 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ejshw6r #3 cekubal .!.: Gebelik testi yaptınız mı adetiniz tam adet görür gibi mi oldu? Belki de üşütmüşsünüzdür stres yapmışsınızdır vücut her şeye tepki verebiliyor. Genişletmek için tıkla... Adetten önce yapmıştım negatif çıkmıştı teşekkür ederimm
cekubal .!.: Gebelik testi yaptınız mı adetiniz tam adet görür gibi mi oldu? Belki de üşütmüşsünüzdür stres yapmışsınızdır vücut her şeye tepki verebiliyor. Genişletmek için tıkla... Adetten önce yapmıştım negatif çıkmıştı teşekkür ederimm