İki ay önce ayrıldığım erkek arkadaşım beni kesin bir sekilde bitirdiğini söylediği halde hala whatsap durumlarimi görüyor? Benim hatalarim yüzünden terk etmisti tartışıp ayrıldık tekrari asla olmaz demisti o zaman niye durumlarima bakiyor hala sizce?
İki ay önce ayrıldığım erkek arkadaşım beni kesin bir sekilde bitirdiğini söylediği halde hala whatsap durumlarimi görüyor? Benim hatalarim yüzünden terk etmisti tartışıp ayrıldık tekrari asla olmaz demisti o zaman niye durumlarima bakiyor hala sizce?
Bende WhatsApp'ta bir sürü durum güncellemesi oluyor tıklayınca elimde olmadan hızla diğerine geçiyor. İstemeyerek bakmış oluyorum, belki sizde de öyledir.
Bakılabilir normal birşey ama ben o dönemde ayrı olduğum kişiyle tekrar diyaloğa whatsap durumuna bakma şeklinde bir muhabbetle yeniden başlamıştık. Yani bazen tekrar konuşmak için bahane olabiliyor.