Sizce nedeni ne olabilir 🙄

karalahana06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2018
898
519
53
Merhaba Sevgili KK üyeleri. Size bir konuyla ilgili fikir danışmak istiyorum. Dert değil belki ama başka hangi başlık altında yazabileceğimi bulamadım açıkçası... Kafama çok taktığım bir konu var. Yazmadan önce şunu da belirtmek isterim haddim olmayarak.

Meseleye gelince, daha önce eltimle olan durumumu bilenler bilir. Hani ben sürekli onlara bir şeyler alıp veya gönderip vericilik yapıyordum yaa Artık onu yapmıyorum eşimizle çok yıprandık çünkü o da ayrı bir başlığın konusu olsun. Biraz da sanırım gerçekleri duymaya ihtiyacım var... Beni eleştirin kızlar valla bir silkelenip kendime geleyim

Şimdiiii... Sizce eltim beni sevmiyor ve ondan mı hiç bize gelip gitmedi ve hediye yollamadı. Yoksa eltim çalışan bir kadın olmadığından ve kaynım masraf yapmak istemediğinden mi bize gidip gelmediler ve hediye yollamadılar...

Çünkü neden kafama takıyorum biliyor musunuz kızlar... Benim teyzelerim var eşimin halaları var mesela onlar da henüz bizi ziyarete gelmediler ama yeni evli olduğumuz için memlekete gidip geldikçe hediyelerini verdiler... Burada inanın mesele hediye değil. Ben tavırlarını anlayamıyorum.

Onlara her gittiğimizde elimiz dolu gittik. Hiç mi hatrım yok acaba... Ki eşim bir sürü laf söyler durur eltime. Her seferinde ben dizginlerim '' Yapma böyle. Onların huzuru yerinde olsun boşver. Gerisi önemli değil. '' der dururum... Kv ile kp'e karşı bile eltimi savunduğum oluyor.

Gerçekten beni sevmiyor mu kıskanıyor mu ya da maddi imkansızlıklar mı? Açıkçası maddi imkansızlık biraz uzak geliyor bana... Çünkü yaşam standartları çok kötü değil...

Bana bir şeyler söyleyin kızlar. Kendimi değersiz hissediyor gibiyim bu durum karşısında

İyi de hediye içten gelen bir olaydır,zorunluluk değil ki.
Kadının içinden gelse zaten alır,gönderir,verir vs.
Bana niye hediye alınmıyor düşüncesi çok abes bence.
Maddiyatı yeterli olmayabilir,içinden gelmeyebilir,hediyeleşmekten hoşlanmayabilir. Bir sürü sebep olabilir, ama bunu sorgulayamazsınız ki.

Elbette zorunlu değil benim kast ettiğim şey nezaket aslında. Ya da bana göre öyle. Mesela yeni evlenen birine ev ziyaretine gidilir değil mi hani bilmiyorum ben öyle gördüm en azından... O nedenle bana ilginç geldi. Belki de büyütüyorum haklısınız

Tamam nezaket doğru da gelmek istemeyebilir,yanlış anlamayın da sizden hoşlanmamış olabilir.
Yani ben bakıyorum da bize de gelmeyen ya da bizim ağırladığımız halde bizi çağırmayanlar var,demek ki beni ya da eşimi ya da her ikimizi sevmediler diyip kendi çevremle avunuyorum. Ben de onlara bayılmıyorum zaten. Dediğiniz gibi nezaketen,akrabayız diyerek idare ettiğimiz,düğünlerde,cenazelerde,ortamlarda görüştüğümüz insanlar. Daha fazlasına gerek yok.

Çok teşekkür ederim görüşleriniz için. Sanırım gerçekten benden hoşlanmıyor...

Rica ederim.
Olabilir yani.
Bizim de hoşlanmadığımız bir sürü akraba,arkadaş,tanıdık var di mi?
Elbette var olmaz mı... Ben biraz şöyle düşündüm aslında... Hani benden hoşlanmasa bile Eltiyiz yaa bir araya gelip yüz yüze bakıyoruz en azından göstermelik de olsa o yönde davranabilir diye düşünmüştüm. Biraz kötü bir düşünce galiba.

bnce siz eltinizin sizi kıskandığını düşünüyorsunuz..

Onun göstermelik yaptığı bu kadardır mesela.
Karşılaşınca selamlaşmak,az çok sohbet etmek,ortama uyum sağlamak gibi gibi...
Neler yaptığını bilmiyorum da aklıma gelenler bunlar.

Yeni evlisiniz sanirim. Düğününüzde takı takmadı mi size taktıysa bence hala hediye beklemeniz bir garip yeterli takı eve ayrı dugune ayrı ne gerek var illa sizi sevmek zorunda degil mecbur degil sizde elinizin ustune amma cok düşüyorsunuz sizin arkadaş çevreniz yok mu ?? Onlarla vakit geçirin

bnce siz eltinizin sizi kıskandığını düşünüyorsunuz..
Sanırım öyle düşünüyorum... Bunda kendimle birlikte çevrenin de payının olduğunu düşünüyorum. Kayınvalidem sürekli olarak '' Siz çok güzel bir yerde yaşıyorsunuz onların yeri kötü. Siz çift maaşsınız onlar tek maaş. Sizin arkadaş çevreniz daha fazla siizn düğün daha kalabalık olmuştu... '' vs vs kıyas yapıyor... Eğer onun yanında da böyle yapıyorsa...
Bir de sizce ben onu kıskanıyor olabilir miyim...

Bir şey yapmadığım halde böyle sevmemesi biraz zoruma gidiyor sanırım.

sanmıyorum aranızda yaş farkı var mi eltinizle

Bir şey yapmadığım halde böyle sevmemesi biraz zoruma gidiyor sanırım.
Bu toplumun genelinin hatta taaa eskilerden beri elti eltiyi sevmez diye bize empoze ettiği bir duygu , sizi tanımasa bile size karşı hep bir ön yargısı var belliki. Sizde zamana bırakın çaba göstermeyin bu kadar, belki zamanla araniz cok daha iyi olur alışma sürecidir belki

Dedikleriniz çok doğru maalesef... Memlekete her gidiş gelmişte bunu iliklerime kadar hissettiriyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…