Sizce nedir??

ay ne bileyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2021
15
4
36
29
Selam kızlaaaarrr
Ben geçen aydan beri yumurtlama takibi yapıyorum. Normal yumurtlama gününde bile ovülasyon testi negatif çıkmıştı. Bu ay da adetime 5 gün kala yapmaya başladım 3 gün üst üste pozitif çıktı. Şöyle bir şey de var kahverengimsi leke geliyor. Sanki adet olacakmışım gibi ama leke geliyor sonra yok. Kasıklarımda ağrı var üstüne üstlük göğüslerim hassaslaştı. Sizce gebe olabilir miyim. Gebelik testi de ilk ovülasyonu yaptıktan sonra yapmıştım negatifti. Bu şekilde başına gelip hamile olduğunu öğrenen var mı. Lütfen engin tecrübelerinizi bizimle paylaşır mısınız. 💜❤️💜❤️

Selam kızlaaaarrr
Ben geçen aydan beri yumurtlama takibi yapıyorum. Normal yumurtlama gününde bile ovülasyon testi negatif çıkmıştı. Bu ay da adetime 5 gün kala yapmaya başladım 3 gün üst üste pozitif çıktı. Şöyle bir şey de var kahverengimsi leke geliyor. Sanki adet olacakmışım gibi ama leke geliyor sonra yok. Kasıklarımda ağrı var üstüne üstlük göğüslerim hassaslaştı. Sizce gebe olabilir miyim. Gebelik testi de ilk ovülasyonu yaptıktan sonra yapmıştım negatifti. Bu şekilde başına gelip hamile olduğunu öğrenen var mı. Lütfen engin tecrübelerinizi bizimle paylaşır mısınız. 💜❤️💜❤️
Kahverengi leke rahim duvarının kalınlaşması demek oluyormuş bende de hep olur doktordan öğrendim. Rahim duvarı kalınlaşıp adetle sökülür ve incelirmiş benim başıma hep gelir ama sonuç hep hüsran maalesef :( inşallah durum sizde tam tersi çıkar

Kahverengi leke rahim duvarının kalınlaşması demek oluyormuş bende de hep olur doktordan öğrendim. Rahim duvarı kalınlaşıp adetle sökülür ve incelirmiş benim başıma hep gelir ama sonuç hep hüsran maalesef :KK43: inşallah durum sizde tam tersi çıkar
İnşallah tabi Rabbim isteyen herkese bebiş versin ama bende hiç böyle olmamıştım. Açık kahverengi rengi var. Öyle olunca bende ümitleniyorum işte 🙃

Adet gununuz gecerse idrar testi yapabilirsiniz. Beklemek istemiyorsaniz erken gebelik testi yapabilir ya da kan verip kesin bilgi elde edebilirsiniz.

Back
X