• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Sizce nişanımda hangi elbiseyi seçmeliyim :) 3 seçenek :)

erva147

Bekle beni YAZ =)
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
2.224
429
123
Öncelikle kızlar nişan balo şeklinde olucak ama ben öle kabarık prenses model fln. sevemiyorum :( şık ama gösterişli şeyler beğeniyorum.

$1 (1).webp bu modele bayıldım :16: yanlız bunu alıcak yada diktircek olursam sırt ve gögüs dekoltesi daha ayarında olucak, kapanacak yani biraz ve 2 askılı isitiyorum :ssz:

$mavi-balik-elbise-modelleri.webp rengine bayıldım duruşuna bayıldım ama etek kısımındaki model istediğim gibi değil. onun yerine ne yapılablr bilemedim :26:

$Pronovı̇as-Tek-Omuz-Elbise-Modeli-1.webp renk ve model çok hoş ama nişan için çokmu sade ki :26:

1 veya 2 kesinlikle süper hatta 2. elibise daha uygun çok gösterişli
3ü kesinlikle düşünme başkasının nişanına gitmiyosun sonuçta =)
allah mutlu mesut etsinnn:16::16:

2. ciyi bende begendim fakat dedigin gibi etek kismi farkli olabilir belki?

mutluluklar :)

1. daha güzel ve şık olur 2. modelin etek kısmı pek güzel değil kabarık model nişanlıklardan böğk geldi.3 model de sanki hamile elbisesi gibi geldi nedense

yorumlarınz ve tebrikleriniz için çook teşekkrler :)

benm aklım 1 deydi daha çok ama onun çook tadilatı var dediğim gbi dekolte baya kapanacak .2 askı olmasa olur bnmki fikir sadce :)
2.nin rengi ve duruşu kalıbı çok hoşuma gtti ama evet kabarık nişanlık bnde istemiyorum alt tarafıda nasıl düzeltilir bilmiyorum :26:

3. kimse istememş anlaşılan :50:

yorumlarınz ve tebrikleriniz için çook teşekkrler :)

benm aklım 1 deydi daha çok ama onun çook tadilatı var dediğim gbi dekolte baya kapanacak .2 askı olmasa olur bnmki fikir sadce :)
2.nin rengi ve duruşu kalıbı çok hoşuma gtti ama evet kabarık nişanlık bnde istemiyorum alt tarafıda nasıl düzeltilir bilmiyorum :26:

3. kimse istememş anlaşılan :50:

3 evet fazla sade .2 de çok hoş böyle bi vücuda sahibsen giy çünkü gösterir belki swarowski taş vb. eklenebilir karanlıkta parlaklık olsun diye oda 1. afet ama o şekilde:D kapatma yerine ne bilim dantel dir tüldür bişeyler dikilebilir oraya fakat degajeyi bozmadan .bence vücud varsa kendini giydiginde rahat ve iyi hissediyosan ona karar ver derim ben çünkü evlilige giden ilk admlarda bunlar ufak tefek seçimler daha ohhhooo zibilyon tane şey begencen karar vercen alcan:D onun için giydiginde rahat ve iyi hissettigini içine sinennide diyebilriz al geç.carpe diem.

1 veya 2
onlardan birini giyebilirsin ama kesinlikle 3.elbiseyi aklından çıkar.kendi nişanın için hiç uygun değil.

Öncelikle kızlar nişan balo şeklinde olucak ama ben öle kabarık prenses model fln. sevemiyorum :( şık ama gösterişli şeyler beğeniyorum.

Eki Görüntüle 914112 bu modele bayıldım :16: yanlız bunu alıcak yada diktircek olursam sırt ve gögüs dekoltesi daha ayarında olucak, kapanacak yani biraz ve 2 askılı isitiyorum :ssz:

Eki Görüntüle 914096 rengine bayıldım duruşuna bayıldım ama etek kısımındaki model istediğim gibi değil. onun yerine ne yapılablr bilemedim :26:

Eki Görüntüle 914097 renk ve model çok hoş ama nişan için çokmu sade ki :26:

Ben olsam 2. yi seçerdim kesinliklee... canım evde olsa da senin nişanın yaa bırak millet ne düşünecek abartı mı olcak falan diye düşünmeyi bence, kendin en içine sineni yakışanı all giyy ki bence bu paylaştıkların gayet yerinde hiçbiri abartı değill..

Back
X