Sizce normal dogum yapabılır mıyım?

Kurabiyelim

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
54
3
18
35
Elazığ
Merhaba arkadaşlar,
37 haftalık hamıleyım.İlk bebegım, 23 yasındayım.Normal dogumda duzgun ıkınamazsan bebek oksıjensız kalır dedıler ve cok korktum.Sezryenıde hıc ıstemıyorum.Kızlık zarım bozulmadan hamıle kaldım ve her ılıskıde cok asırı acı cekıyorum,doktor muayenelerındede... Sizce normal dogum yapabılır mıyım.Bu ıkınma olayı cokmu zor bısey?Tam olarak nasıl gelısıyor lutfen deneyımlerınızı paylasırmısınız...

Cnm normal yapmadim ama hem c korkma herşey kendiliğinden gelişiyor sana ikinma hissi geliyor zaten acilman 9 cm ve üzeri olunca
Sen kimseye kulak açma kimseyi dinleme merdiven un CIK bolbol yürüyüş yap kolay doğum olur. O dediklerine doğumun hiçbir alakasi yok. İnşallah normal doğum yaparsin tatlimm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Normal dogum yapan biri olarak siddetle normali oneriyorum..sezeryan bir ameliyet ama doktr larin isine geliyor gelip 15 dk icindi bitirip evlerine gidiyolar haa eger mecburi ise sezeryan ol derdim ama keyfi olma bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…