Sizce normal mi?

Minikanneyimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2018
1.726
1.108
83
Kizlar. Allahima sukurler olsun cok rahat bi hamilelik geciriyorum. (yada geciriyodum) 21 +4 teyim. Sadece 13-14. Haftamda bulanti yasadim. Onun disinda nerdeyse hic sikinti cekmedim.
Bugun esimin teyzesi iftar verdi oraya gittik. 1 saat falan once eve geldik. Az once hi anda mide bulantisi ve karin agrisi basladi. Midemi bozdugumun farkindayim. Kusura bakmayin ama wc girdim cok kotu ishal olmusum.
Iftarda bacagima yemek dokuldu. Islak mendille sildim. Hava serindi biraz usudum.
Emin olamiyorum suan yasadigim sey normal mi, yedigim bisey mi dokundu, usudum mu? Cok kotuyum kivraniyorum. Dayanamiyorum. Karnim dile geldi resmen.
Bilgisi olan yazabilir mi

Üşütmüşsündür veya yediğin yağlı bir yemek varsa o dokunmuştur canım. Birkaç galeta veya ekmek atıştırıp uzan istersen. Patates haşlayıp onu ye. Gece yazmışsın ama şuanda nasıl oldun?

Daha iyiyim. Cok tesekkur ederim. Bulanti ve agri kalmadı. İshal devam. Tesekkur ederim ilginiz icin

merhaba, yiyecekleri karistirmis olabilirsiniz, bi de bu donemdeki karin agrisinin en büyük nedeni gaz demisti dr

Bunun Hamilelik esnasinda Hormonlar ile ilgili oldugunu da unutmamak gerekir. Misal örnegin Hamlileligin baslarinda kabizlik sorunlari yasama ihtimali oldugu gibi ihsal de dahilinde olabiliyor veya ikisinden biri. Hamilelik esnasinda rahmin ve kaslarin gevsemesi icin üretilen hormon, bagirsaklarida yavaslatabiliyor.

Ben mesela 6. ve 8. Hamilelik haftasinda kabizlik sorunu yasayip ardindan ihsal da olmustum. Veya 11. hamileli Haftasinda ihsal sorunu 2 gün sürdü ve yedigim gidalarda bir degisiklik olmamasina ragmen. Ilk Hamilelik oldugu icin 2. randevuda doktoruma sormustum ve o zamandan beri normal olarak karsiliyorum. Ha simdi ihsal belirli bir Zaman asamasinda yogun ve sik oluyorsa vucütün susuz kalma riski cok büyük, o zaman önlem alinmasi sart.

Bende kabizlik cok cekmistim sonra duzene soktum. Yediklerimle falan gecirdim kabizligi. Normaldi. Bi anda iftardan sonra yasamam korkuttu beni. Ama iyiyim simdi. Biraz ishal kaldi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…