• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce normal mi

dizboyumavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
105
0
96
Karaman
arkadaşlar ben bu erkekleri bi türlü anlamıyorum yaklaşık 2 haftadır birisiyle görüşmeye başladım ilerisi nereye gider bilinmez fakat ben daha tanıma arefesindeyim fakat karşımdaki çok çabuk kendini kaptırdı canım cicim bitanem demeye başladı bile sizce normali bumu yani insan henüz yeni yeni tanımaya başladığı bi insanı gerçekten içinden gelerek mi söyler bunları bazıları saçmaladığımı düşünebilir fakat bunlar ince ayrıntılar ben çok önem veririm insanı bu tarz ince konularla tanıyabileceğimi düşünüyorum

ben de hoşlanmam ilk zamanlardan cnm,cicim,aşkım sözlerinden..
birass zaman geçmeli bence...biz eşimle ilk zaman öyle değildik...,
zamanla güzell sözler söylenmeye başlandı..

banada saçma gelir.hiç gerçekçi değil bence.ama seni etkilemek gibi olmasın cnm.belki çok samimi bi insandır.belkide seni kendine artık çok yakın hissediyodur.böyle düşün ve zamana bırak.zaman geçtikçe herşeyi anlarsın zaten...

banada çok saçma gelir ilk günlerde canım cicim de denmez ki
zamanla anlamını yitiriyor. yeri ve zamanı gelince canım da denir seni seviyorum da denir gerçek duygular oluşunca anlamlı olur. ilk günlerde hoşlanmam ben

banada çok yapmacık gelidiği için sizlerle paylaşmak istedim kuruntumu yapıyorum diye düşündüm teşekkürler yorumlarınız için.

siz temkinli davranın ve zamana bırakın
başta böyle davrananları bende sevmem ama
eşimle ilk tanıştık neyse telefonumu aldı ave bıraktı
akşama msj hayatım yazmış hoppidik dedim ne oluyoz
zaman içinde oda değişti
şimdi kocam ama
bu devirde erkelere pek güven olmaz
dikkat

Back
X