Sizce Normal mi ?

İyi de olur ben cinsellik istemiyorum zaten. Eşime de flört ederken söylemiştim. Bnmle evlendiğinde asla benimle birlikte olamycaksn demiştim. Şimdi 1 aylık evliyiz yatağa hiç beraber girdiğimizi hatırlamıyorum.

Bakın arkadaşlar bazıları aseksüel demiş kimileri ayrı yataklarda yatıyorlar demiş, kimisi hiç sex yapmamış demiş daha birsürü şey... Biz aseksüel değiliz, or o yüzden eşimle birsex yapıyoruz ama okadar çok değil 2 haftada bir felan aynı yataktada yatıyoruzz öpüşüyoruzda sevişiyoruzda hepsini yapıyoruz yani ama sık değil orgazm olamıyorum canım acıylikte olmuyorum ama dün bi 15 gün aradan sonra yaptık canım acımadı hissetmedim. hiçbişey :S

şimdi, bu 2 mesaj arasındaki farka bakalım. arada ne kadar büyük bir fark var.
1 aylık evliyiz yatağa hiç beraber girdiğimizi hatırlamıyorum. [/B][/QUOTE]
ilk mesaj bu.
o yüzden eşimle birsex yapıyoruz ama okadar çok değil

önce şu çelişkiyi bir görelim. ve herkesin neden bu yargılarda bulunduğunu da böylece anlayalım. ne dersiniz:kahve:

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlız yasamak istemiorum bana arkadaş olsun die evlendim. Beraber bi çok şey yapıyoruz günün çoğu vaktini eşimle beraber geçiriyorum. Beraber PS oynuyoruz film izlioruz alısverise çıkıoruz ama cinsel iliski yasamıyoruz. yapsakta mutlu olmuoruz utanıoruz ikimizde ama bu normal değil sanırım bütün evliler ilişki yaşıyormuş

ve bu mesajda aseksüel bir düşünceyi yansıtıyor. ..

ama bu normal değil sanırım bütün evliler ilişki yaşıyormuş
ve bu....
siz yeni mi öğrendiniz bütün evlilerin ilişki yaşadığını. nerede yaşıyordunuz daha önce..... farklı bir dünyada mı..hala , sanıyorsunuz. emin de değilsiniz yani....

ya bi saniye ya biri bana burda ne oldugunu anlatabilirmi.yanlış anlamadıysam yeni evli eşiyle ayrı yatakalarda yatıyo sex yapmıyo.bu nasıl bi iş anlayamadım ben yahu.kaçırdıgım bişeylermi var????

Back
X