sizce normal mi

canmart80

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2007
24
2
286
Adana
Arkadaşlar transferin 12 gününde yaptırdığım test sonucum 198 di.16.gün yaptırdım ve sonuç 2144 .sizce normal mi.Çok artmış bence dış gebelik mi acaba diye korkuyorum.Aynı şeyleri yaşayan yada fikri olan var mı aranızda:uhm::Saruboceq:

dış gebelikte değer çok mu artıyor ki? böyle şeyler düşünüp bebeğini üzme inş değildir.olumlu düşün yoksa bebeği görene kadar zaman gerçmez bak bende haftaya salı gitcem bebişi görmeye. dün aklıma ya dış gebelikse diye getirdim sabaha kadar uyumadım.ama değildir çünkü dış gebelikte çok fazla sancı ve kanama oluyormuş canım

dış gebelikte değer çok mu artıyor ki? böyle şeyler düşünüp bebeğini üzme inş değildir.olumlu düşün yoksa bebeği görene kadar zaman gerçmez bak bende haftaya salı gitcem bebişi görmeye. dün aklıma ya dış gebelikse diye getirdim sabaha kadar uyumadım.ama değildir çünkü dış gebelikte çok fazla sancı ve kanama oluyormuş canım

evet çok sancı oluyormuş dış gebelikte.İnşallah değildir.Belkide çoğul gebeliktir yaşayanların tecrübelerinden faydalanmak istedim .Teşekkür ediyorum aslında çok doğru söylüyorsun olumsuz şeyler düşünmeyelim de olumsuz olmasın .Umarım bebişini görürsün ve ilerde kucağına da alırsın canımkaydirigubbakcemile5

Coğul gebelikte oluyo böğle sonuçlar.Bence de coğul gebelik.Sağ salimkucağına al bebişlerini inşallah..

Back
X