sizce normal mı?

sempatik06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
367
4
46
Konya
selam kızlar...34 haftalıgız.....hamılelıgın ılk 3 ayı gögusler cok dolgun oluyor bıldıgınız uzere yanı benımkıler oyleydı....son ayımızdayız ama son bıkac aydır bakıyorum o dolgunluk yok tam tersı bır yumusaklık var sankı dolmus da sonra yıne bosmus gıbı?hanı bır akıntı gelen bır sıvıda yok normalmı sızce boyle yumusak olması?ne zaman sut dolar gogusler ve dolgunlasır?herkes de oylemı lur yoksa benmı abartıyorum acaba?

Yok banada öyle gelmişti senin haftalarında ama 39 haftamın içindeyim şuan 1 haftadır falan düzeldi,Öyle hissetsende düzelir bence benimde anlattığın gibi oldu şimdi gene dolgun :))

canım benim göğüsleirmde hiç bir değişiklik olmamıştı süütmde 3 gün gelmedi ama benim uçu yoktu kızım ememedi o nedenle gec çıktı ağızlık aldık emdi hemende sütüm geld.

bende de hiçbir büyüme olmamıştı.
doğumdan sonra 2-3 gün yani hastanedeyken sütüm gelmemişti.
eve geldim duşa girdim çıktım inanamadım.anında süt dolmuştu.maşallah devamında da süper gelmişti sütüm.o yüzden endişelenmeyin takmayın kafanıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…