sizce normalmi?

Bu tacizdir
çocuğunuzun anlamadığını düşünüyorsunuz ancak bunun etkileri ilerleyen dönemlerde ona travma olarak dönecek
çok sakin ve tepkisiz gördüm sizi sizde de hata var

Kv nin her defasında oğlunun yanında torununa t....... larini yiyim demesini nasıl bulurdunuz? (torun daha anlamiyo iyikde) bide bez değiştirirken öptugude oluyo normalden fazla tahammülum kalmadı artık Pardon normal dedimde bana göre hiç öpmemesi en normali olurdu..
Aile içi tacize girer bu ! İlerde karısını kölesi gibi görecek, pipisinin arkasına saklanıp, bir adım önde olmak zorunda hissettiği için karısına türlü eziyetler edecek .ondan doğan da onun gibi olacak ..zincir büyüyecek ,karısını mal gibi gören bir toplum baş gösterecek !!! Böyle birseyi istemeyeceğini varsayarsak , zinciri büyütmemek üzere şuan elindeki halkayı kır derim ....kadınları seven ,değer veren ,önünde değil de yanında durmayı tercih eden bir evlat yetiştirmiş olursun .babaannesine de bu durumu uygun bir dille anlatirsan, hatasından döneceğini umut ediyorum .

Klasik "erkek de erkek" manyağı, eski kafa bir tip. Normal değil tabi ki. Kayınvalidenin yanında elinizden geldiğince altını değiştirmemeye çalışın, ya az oturun ya da ayrı bir odaya geçin. O lafı söylediğinde de "Ne kadar ayıp, size hiç yakıştıramadım" diye kınadığınızı belirtin.

Back
X