Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnşallah olur bu ay önceki takiplerimde hep arka arkaya değerlendiriyordum ozamanda sperm kalitesi düşüyordu . Ama bu ay bekleyip sakin kaldım . En son pazar günü oldu bugün olması daha sağlıklı öyle degilmi
İnşallah olur bu ay önceki takiplerimde hep arka arkaya değerlendiriyordum ozamanda sperm kalitesi düşüyordu . Ama bu ay bekleyip sakin kaldım . En son pazar günü oldu bugün olması daha sağlıklı öyle degilmi
Kızlar merhaba. Ben de ovülasyon testi kullanıyorum. 19 Eylül de çizgi koyulaştı ama hiç aynı koyuluğu gelmedi. Normalde takvime göre bugün yumurtlama günüm ama yine silik. Su alımına hep dikkat ediyorum aynı saatte yapıyorum ama 19 u muydu acaba yumurtlama bilemedim sizin fikriniz nedir? Soldaki test bugüne ait