P Patiiseven Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 55 Emoji Skoru 12 Puanlar 3 Yaş 31 26 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Patiiseven #1 Merhaba bayanlar internet üzerinden bayan giyim satışı yapacağım sizce nasıl olur sayfamı kurdum ürünlerimi almaya başladım büyük beden üzerine
Merhaba bayanlar internet üzerinden bayan giyim satışı yapacağım sizce nasıl olur sayfamı kurdum ürünlerimi almaya başladım büyük beden üzerine
Hayalim2121 Muffin time😋🧁 Kayıtlı Üye Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 923 Emoji Skoru 867 Puanlar 53 Yaş 29 26 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Patiiseven #2 Olabilir canım hayırlı olsun ama belli bir kitlen takipcin olması lazım işini iyi yapabilmen için Allah kolaylık versin
Olabilir canım hayırlı olsun ama belli bir kitlen takipcin olması lazım işini iyi yapabilmen için Allah kolaylık versin
S serapcan86 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 349 Emoji Skoru 79 Puanlar 48 Yaş 40 13 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Patiiseven #3 Patiiseven .!.: Merhaba bayanlar internet üzerinden bayan giyim satışı yapacağım sizce nasıl olur sayfamı kurdum ürünlerimi almaya başladım büyük beden üzerine Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun. belirli bir alana yönelik satış her zaman iyi kazandırır. çocuk-büyük beden vb. gibi. size bol şanslar bol kazançlar
Patiiseven .!.: Merhaba bayanlar internet üzerinden bayan giyim satışı yapacağım sizce nasıl olur sayfamı kurdum ürünlerimi almaya başladım büyük beden üzerine Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun. belirli bir alana yönelik satış her zaman iyi kazandırır. çocuk-büyük beden vb. gibi. size bol şanslar bol kazançlar
Deryanizm41 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 44 Emoji Skoru 35 Puanlar 3 Yaş 41 12 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Patiiseven #4 Çocuk Giyim Ve Büyük Beden Satışları ınternet üzerinden baya az. A kalite Ürün Satarsanız İlerleme baya olur
Çocuk Giyim Ve Büyük Beden Satışları ınternet üzerinden baya az. A kalite Ürün Satarsanız İlerleme baya olur