Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence ağabeyiniz gibi birinci dereceden bir yakınınızın düğünü için çok sade bir elbise, ama düğün dışında mükemmel bir kıyafet :)
ben beğendim.oyle abartı gıyınmene ıhtıyacın yok bence,asil bir elbise,taşıyabileceğıne ınanıyorsan hoş takılar,güzel bir saç ve makyajla bence çok şık ve alımlı olabilirsin:)
canım ben olsam abımde boyle bır sey gıymezdım fakar senın tarzın nedır bılemedığım ıcın belkıde sade seylerden hoslanıyorsundur.yınede secım senın.ama en azından rengını deıstır bence sıyah hepten karamsar:)
:) haklı olabilirsin ama elbisenin başka rengi yok, tarzım daha çok klasik sade cafcafa gelemiyorum:) ayakkabıda renk katarım diye düşündüm saçtı makyajdı uyar yaa:)
Canım seçtiğin elbise de gayet asil ve şık.. Gösterişli takılarla, uyumlu çanta ve ayakkabılarla kombinlersen bence çok hoş olursun. Siyahın yanına bu elbiseye benim tercihim lame rengi olurdu. Kesinlikle stiletto ayakkabı giymelisin. Çok narin bir görünüm elde edersin.
Sana bi önerim daha var. Mango'nun bu elbisesi çok hoş.
Bunuda denedin mi?
Fiyatı da gayet uygun.
Eki Görüntüle 712268
ozman bu elbıs eolur cnm senın secımın sonucta altına kırmızı sade ayakabı ve kırmızı cantayla tamamlabaılırsın bence
mangoyada bakmıştım ama istediğim tarzda bulamamıştım hatta hiçbişe bulamamıştım :) ipekyolda buldum o siyah elbiseyi sanırım o elbise olacak hafta sonu alacağım sanırım :) kırmızı ayakkabı sivri burun olur dimii??*
altına sivri burun platform kesinlikle değil kırmızı rugan ve kırmızı çanta ve siyah makyaj güzel olur diye düşünüyorum![]()
abim evleniyor nikah ardından da kokteyl olacak ve dün denediğim abiyeler şifon elbiseler hiç güzel olmadı bu elbise yakıştı ama çokmu iş kıyafeti gibi karar veremedim. sizce gidermi abimin düğününe??
Merhaba. Elbise çok güzel ama abinizin nikahı için daha gösterişli ve renkli bir elbise daha güzel olabilir. Biraz alakasız olacak belki ama nikah ve kokteyli nerede yapıyorsunuz? Biz de ekimde planlıyoruz ama yer konusunda bir ilerleme kaydedemedik. Düğün olmayacak nikah ve kokteyl için önerisi olan var mı? Ben maltepede nişanlım çapada oturuyor ve mümkünse ikimizden birine yakın olsun istiyoruz. Teşekkürler :)