Sizce ona güvenmeli miyim?

propanol

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
838
916
123
Merhaba kızlar.15-20 gün önce biriyle tanıştım internette.Kendimle ilgili fazla bilgi vermeden denk geldikçe konuştuk.Aynı okuldayız.Ama hiç karşılaşmadık daha önce.Muhabbetimiz de baya iyi.Herhangi bir etkileşim olmadı aramızda.Yani ikimiz de arkadaşça yaklaşıyoruz ve muhabbetimiz çok iyi.Şimdi beni facebookta eklemek istiyor.Sizce ona güvenmeli miyim? Sonuçta aynı okuldayız yani internette tanışmasak belki bi yerde denk gelicektik yine ama ne bileyim güvenemiyorum.Korkuyorum biraz.Son yaşadıklarımdan sonra (yaklaşık 3 ay kadar ayrılmak istediğim için eski sevgilimin intihar tehditleriyle uğraştım da) güven duygum baya sarsıldı.Sizce fazla mı ürkek davranıyorum? Sonuçta yolumu kesecek filan değil yani.Ben istersem görüşücez.Napayım?

madem ayni okuldasiniz,ortak tanidik illa ki vardir bol bol referans almaya bak..elli elli ihtimal.ya iyidir ya kotu,riske girmeden once bak bkalim ne diyecekler hakkinda

Ben yeni başlicam okula.O yüzden kimseyi tanımıyorum şimdilik.Bazen çok korkak davrandığımı düşünüyorum.Bazen de temkinli olmanın iyi olduğunu.Ama biraz abartıyorum sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…