- 23 Şubat 2020
- 145
- 428
- 18
- 37
- Konu Sahibi Tugba Uzunok
Neden hepp cinsiyet ini merak ediyorum yazıları bence önemli olan sağlığı ikinci planda cinsiyet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında biz eşimle kız mı erkek mi diye cok merak ediyorduk takii ikili testin sonucunu alana kadar sonucu down 1,277 çıktı o andan itibaren sadece sağlıklı olmasını erkek ve kız önemli olmadıgını ögrendim Rabbimin izniyle 25 şubatta renkli ultrason muayenesi var inşallah temiz cıkcak hissetiyorum 4 gün hep agladım. Ve üzüldüm.artık aglamıcam umutluyumElbette cinsiyet ikinci planda . Temennimiz sağlıklı olması zaten
Amin inşallahTabiki de sağlık.. Kız olsun erkek olsun ne farkeder Rabbim sağlıklı olmasını nasip etsin❤
Ben o testleri yapmadım 2li 3lü 4lü.. Doktor yanılma payı çok yüksek bu testlerin dedi bende etrafım ve burası dahil 2 li ve diğer testlerin riskli çıkıp 9 ay boyunça hamileliklerini kendilerine.zehir edip sağlıklı evlat kuçaklarına alanların oranını görünce o testlere güvenmemek gerektiğini anladm... Ayrıntılı ultrason tamam olsun ama tarama testleri sağlıklı.ve doğru sonuç vermiyor o yüzden hamileliğinizi zindan etmeyin kendinize..Aslında biz eşimle kız mı erkek mi diye cok merak ediyorduk takii ikili testin sonucunu alana kadar sonucu down 1,277 çıktı o andan itibaren sadece sağlıklı olmasını erkek ve kız önemli olmadıgını ögrendim Rabbimin izniyle 25 şubatta renkli ultrason muayenesi var inşallah temiz cıkcak hissetiyorum 4 gün hep agladım. Ve üzüldüm.artık aglamıcam umutluyum
Yanılma payı çok yüksek o testlerin . Rabbimden umut kesilmez üzülmeyin inşallah sapasağlam doğacak yavrunuz:)Aslında biz eşimle kız mı erkek mi diye cok merak ediyorduk takii ikili testin sonucunu alana kadar sonucu down 1,277 çıktı o andan itibaren sadece sağlıklı olmasını erkek ve kız önemli olmadıgını ögrendim Rabbimin izniyle 25 şubatta renkli ultrason muayenesi var inşallah temiz cıkcak hissetiyorum 4 gün hep agladım. Ve üzüldüm.artık aglamıcam umutluyum
Cok haklısınız ben ikili test maduruyum ama ilk olduğundan bilincsizdim doktor ne istese yaptırdım ama sadece ikili test yaptırdım oda riskli çıktı zatenBen o testleri yapmadım 2li 3lü 4lü.. Doktor yanılma payı çok yüksek bu testlerin dedi bende etrafım ve burası dahil 2 li ve diğer testlerin riskli çıkıp 9 ay boyunça hamileliklerini kendilerine.zehir edip sağlıklı evlat kuçaklarına alanların oranını görünce o testlere güvenmemek gerektiğini anladm... Ayrıntılı ultrason tamam olsun ama tarama testleri sağlıklı.ve doğru sonuç vermiyor o yüzden hamileliğinizi zindan etmeyin kendinize..
Cok teşekkür ederimYanılma payı çok yüksek o testlerin . Rabbimden umut kesilmez üzülmeyin inşallah sapasağlam doğacak yavrunuz:)
İkili üçlü testleri bu yüzden yapılmasını sevmiyorum sadece şüphe teşhis yok ama kaç ayı zehir ediyor anneye insAllah sağlıklıdır bebeğiniz Rabb'im büyük dua edin bol bol yanılma ihtimali de çok yüksek cunkiAslında biz eşimle kız mı erkek mi diye cok merak ediyorduk takii ikili testin sonucunu alana kadar sonucu down 1,277 çıktı o andan itibaren sadece sağlıklı olmasını erkek ve kız önemli olmadıgını ögrendim Rabbimin izniyle 25 şubatta renkli ultrason muayenesi var inşallah temiz cıkcak hissetiyorum 4 gün hep agladım. Ve üzüldüm.artık aglamıcam umutluyum
Benimki de ilk teyzesi.. Eşimle birşey çksa da o bizim çocuğumuz aldrmayacağız dedik sonra da doktorun söylediği ve verdiği kağıttada kesin sonuç olmadığı bilgisiyle karşılaşınca yaptrmadımCok haklısınız ben ikili test maduruyum ama ilk olduğundan bilincsizdim doktor ne istese yaptırdım ama sadece ikili test yaptırdım oda riskli çıktı zaten
25inde Salı günü bebegim bana müjdeli haber verecek inşallah Cok teşekkür ederimİkili üçlü testleri bu yüzden yapılmasını sevmiyorum sadece şüphe teşhis yok ama kaç ayı zehir ediyor anneye insAllah sağlıklıdır bebeğiniz Rabb'im büyük dua edin bol bol yanılma ihtimali de çok yüksek cunki![]()
İnşallah ya cok bende size dua ediyorum şuan tanımıyorum ama Rabbim yüzünüze sağlıklı haber alarak sevindirsinBı kızım var çevremde bı de oğlun olsun diye temenni edenler var evet Rabbim nasip ederse olsun tabi ama önceliğimiz sağlık tabikiRabb'im hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize
bende yarın ayrıntılı ultrasona girecem bklm herşey yolundadr insAllah önemli olan o
Amin insAllahİnşallah ya cok bende size dua ediyorum şuan tanımıyorum ama Rabbim yüzünüze sağlıklı haber alarak sevindirsin