• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce onu aramalı mıyım ?

diğer konuyu okudum. seviyordur doğrudur ama senin için senden vazgeçtiyse o da yaptıklarının farkında demek ki ve kontrol edemeyeceğini düşündüğü için böyle söylemiş olabilir. aramaman en iyisi sanki.

o beni 2 haftadır hiç aramadı yarında arıycağını hiç sanmıyorum ama bekliycem onun aramasını ben asla aramıycam:31: :31: :31:

o beni 2 haftadır hiç aramadı yarında arıycağını hiç sanmıyorum ama bekliycem onun aramasını ben asla aramıycam:31: :31: :31:

sen hala arama mevzusundamısın:S inanmıyorum bu kdr şeyi göz göre göre sineye çektiğin yetmio bide o arasın diosun yani ben susuyoruum:50:

Daha önceki konunu okudumda, insan sevdiğine nasıl kıyabilir ki? Ben mi bi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama ben sevdiğime bağırınca bile pişman olup özür diliyorum içim cız ediyo onunsa sana yapmadığı kalmamış. Aşağılamış resmen. Bence iyi yapmışsınız ayrılmakla zararın neresinden dönsen kardır ileride evlenseniz kim bilir daha neleri çıkacaktı. Hayırlısı böyleymiş demekki Allah sabır versin sana umarım çabuk unutabilirsin.

Daha önceki konunu okudumda, insan sevdiğine nasıl kıyabilir ki? Ben mi bi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama ben sevdiğime bağırınca bile pişman olup özür diliyorum içim cız ediyo onunsa sana yapmadığı kalmamış. Aşağılamış resmen. Bence iyi yapmışsınız ayrılmakla zararın neresinden dönsen kardır ileride evlenseniz kim bilir daha neleri çıkacaktı. Hayırlısı böyleymiş demekki Allah sabır versin sana umarım çabuk unutabilirsin.

yaşadıklarımın ve onun yaptıklarının ne kadar kötü şeyler olduğunun farkındayım zaten..ayrılmaklada iyi yaptık ama atamıyorum aklımdan okadar şey yaptı bana unutamıyorum allah kahretmesin ya :31:

bana geri gelmesin bunun derdinde değilim ama atamıyorum sersem gibi oldum kafamda kura kura ya

seninle knşmuştuk ama başka şelere yönel meşgul ol ki aklna bile gelmesin böle şelerin ilacı bu bi süre sonra ilk zmnkiler gbi canın acımıcak zamanlada biticek

seninle knşmuştuk ama başka şelere yönel meşgul ol ki aklna bile gelmesin böle şelerin ilacı bu bi süre sonra ilk zmnkiler gbi canın acımıcak zamanlada biticek

hadi bakalım inş dediğin gibi olur canım ya şuan yola çıktı erzincandan dönüyo yrında tekirdağda olucak offf gelmesin buraya ya ben böyle mutluydum:59:

canım önceki konunun açıklamasını okudum,açıkçası sevgilin problemli gibi geldi..Tamam her insan çok sinirlenince o siniri atmak ister herkes farklı şekillerde tepkiler verir ama seninkisi boğazına kadar sarılmış,kavga bile olmayan şeylerde itmiş kakmış sürekli.Sen hala neden bahsediyosun ben çözemedim yani pes :20: bu adamlar tekme tokat dalana kadar ''yok yok seviyo'' diye kendinizi kandırmaya devam mı edeceksiniz bilmiyorumki :19:
karşılaşsanız bile yaptığı terbiyesizlikleri düşün o sinirle geç git,bi süre sonra bukadar sıkıntı çekmezsin zaten unutmkta:74:

Back
X