sizce onu unutamamış mı?

melekgulus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
336
3
0
Bursa
Hanımlar Merhaba

Aklıma birşey takıldı geçenlerde erkek arkdasımla bırlıkteyken bır flash dıskinde eskı kız arkadasıyla tonlarca resmı ve vıdeosu vardı...
O an sordugumda hatıra amaclı tuttugunu soyledı
bende tepkı gostermedım hatıra amacıyla saklanmasında bı sakınca bulmadım
suan aramız ıyı... o kızla 2 yıl universitede cıkmıslar ve ayrıldıktan 4 yıl sonra ilk defa ciddi anlamda benımle cıkmıs kimseyı sokmamıs hayatına...yanı o kız onda bayagı bı hasar bırakmıs gibi geldı

çok anaç bir tipmiş cok ılgılıymıs annesı gıbı aynı zamanda guzelde..ama bu bı sure baska bır sehre gıttıgınde baska biriyle yakınlaşmış bitmiş..yanı kız buna tekmeyı basmıs :) benımkı bu durumu hala hazmedememiş olabilir mi:50:

o an sorun yapmadıgım anlayıs gosterdıgım seyler sonradan aklıma takılıyor şeytan sokuyor sureklı aklıma.. Mesela suan asırı öfkelıyım nerdeyse arayıp küfredicem kac hafta once olan sey aslında ama suan sınırlerım tepemde SİNDİREMİYORUM SİNİDREMIYORUM sindirdiğimi sanıyorum yada sorun yasamak ıstemedıgım ıcın ustunu küllüyorum galıba..ama yerleşiyor beynıme gıtmıyor

sizce onu unutamamıs mı??:53:
:47:

4 yil gecmis uzerinden.. Unutmasaydi seninle beraber olmazdi.. Aklina boyle seyler getirme.. Ama boyle seyler gormek istemiyosan da soyle.. Ben bir daha boyle bir sey gormek istemiyorum. Daha dikkatli olursan sevinirm de. Biraz daha dikkat etsin, hic bir sevgili bunlari gormekten hoslanmaz ki.. Sakin ol..

Sorun cikartma ama icinde kalmasin konus bence.. Cok rahatsiz oldum. Kendimi cok kotu hissettim onlari gorunce diye soyle sevgiline.. Onun verecegi cevaplar seni rahatlatacak. Cok sakin cok guzel davranmissin ama kendi kendini yiyip bitimre canim. Soyle icinde tutma rahatsizsan.

4 yil gecmis uzerinden.. Unutmasaydi seninle beraber olmazdi.. Aklina boyle seyler getirme.. Ama boyle seyler gormek istemiyosan da soyle.. Ben bir daha boyle bir sey gormek istemiyorum. Daha dikkatli olursan sevinirm de. Biraz daha dikkat etsin, hic bir sevgili bunlari gormekten hoslanmaz ki.. Sakin ol..

Sorun cikartma ama icinde kalmasin konus bence.. Cok rahatsiz oldum. Kendimi cok kotu hissettim onlari gorunce diye soyle sevgiline.. Onun verecegi cevaplar seni rahatlatacak. Cok sakin cok guzel davranmissin ama kendi kendini yiyip bitimre canim. Soyle icinde tutma rahatsizsan.

saol canım işte ben boyle o an kavga cıkartmıyorum ama içimde kurup kurup duruyorum

nasıl hatıra amaçlı ben anlamadım ?? eski sevgilinin hatırası olurmuymuş normal arkadaş değil ki bu :20:

çok saçma bişey şuan sizinle çıkıyor siz fotoğrafları görüyorsunuz ve sevgiliniz hatıra amaçlı diyor ilginç yani bu unutamadığını gösteriyor seninde sevginle oynuyor aynısını sen yapsan hatıra amaçlı resimleri atmıyorum diye sevgilinin tepkisi ne olurdu merak ediyorum senin gibi sessiz kalmazdı sanırım

arkadaşı yada akrabası fln mı da hatıra amaçlı tutuyo??
saçma bence ben olsam çok büyük kavga çıkarırdım..
sonuçta hayatına yeni birilerini almış, eskiyi unutmak isteyeceği yerde foto ve video saklaması normal gelmedi bana :53:

ay kızlar çıldırıcam sımdı off ... ne biliyim işte unı gunlerınden anılar o kızda o gunlerın ıcınde sonucta...o an oyle dusundum
ama artık bende unutamadıgnı dusunuyorum bırde her konuda 20li yaslarda aşk acısı zor felan tarzı konusuyo :18: onu hatırlayarak soyluyo bunları bellıkı offffffffffffffffffff:47:

giden sevgilinin hatırası niye saklansın ki!gidişini hala hazmedememiş olabilir.
sizin ilişkiniz nasıl?siz sevgisinden eminseniz pek takmayın derim.

bende buna akıl sır erdiremem arşiv yapar gibi saklarlar ne alakaysa bana saçma gelır ve ben olsam üzerinde dururdum.. demek o her o usb yı taktığında benı hayallerınde aldatıyor! Birde bunu 2 yıl sonra gördünüz :S Kısacası sindirememkte haklısınız

ay kızlar çıldırıcam sımdı off ... ne biliyim işte unı gunlerınden anılar o kızda o gunlerın ıcınde sonucta...o an oyle dusundum
ama artık bende unutamadıgnı dusunuyorum bırde her konuda 20li yaslarda aşk acısı zor felan tarzı konusuyo :18: onu hatırlayarak soyluyo bunları bellıkı offffffffffffffffffff:47:

bence bunu ona sorarak öğrenmelisin canım ilişkiniz ne boyutta bilemiyorum ancak içini kemiren bu konuyu konuşman daha doğru olur

benim şahsi fikrim eski kız arkadasının resimleri onda duruyorsa hala ona akarsı brişeyler hissediyor olabılır ne gerek var yanında sen varken baskasının resımlerine hatırasına.ben olsam bu olaya hemen tavrımı koyardım tamam geçmiş geçmiştir yaşanmıştır eskiden yaşadıkları eskide kalsın.senin kafanı bu şekilde karıştırmaya hakkı yok.

en iyisi bir dahaki bulusmada konuyu oraya getırıp silmesini rica edıyım gonul rahatlıgıyla silerse ok...
ama sonra silerim yaa ne alakası var yada gonulsuz dawranırsa ayrılayım mı??
:14:

Kaç yaşındasın cok merak ettim burdaki insanlar ne derse onu mu yapacaksın ee ayrıl dedik ayrılacakmısın:)sen bu çocugu seviyormusun gerçekten yoksa vakit mi geçsin yada benimde bir sevgilim olsun olayımı var:)

Hanımlar Merhaba

Aklıma birşey takıldı geçenlerde erkek arkdasımla bırlıkteyken bır flash dıskinde eskı kız arkadasıyla tonlarca resmı ve vıdeosu vardı...
O an sordugumda hatıra amaclı tuttugunu soyledı
bende tepkı gostermedım hatıra amacıyla saklanmasında bı sakınca bulmadım
suan aramız ıyı... o kızla 2 yıl universitede cıkmıslar ve ayrıldıktan 4 yıl sonra ilk defa ciddi anlamda benımle cıkmıs kimseyı sokmamıs hayatına...yanı o kız onda bayagı bı hasar bırakmıs gibi geldı

çok anaç bir tipmiş cok ılgılıymıs annesı gıbı aynı zamanda guzelde..ama bu bı sure baska bır sehre gıttıgınde baska biriyle yakınlaşmış bitmiş..yanı kız buna tekmeyı basmıs :) benımkı bu durumu hala hazmedememiş olabilir mi:50:

o an sorun yapmadıgım anlayıs gosterdıgım seyler sonradan aklıma takılıyor şeytan sokuyor sureklı aklıma.. Mesela suan asırı öfkelıyım nerdeyse arayıp küfredicem kac hafta once olan sey aslında ama suan sınırlerım tepemde SİNDİREMİYORUM SİNİDREMIYORUM sindirdiğimi sanıyorum yada sorun yasamak ıstemedıgım ıcın ustunu küllüyorum galıba..ama yerleşiyor beynıme gıtmıyor

sizce onu unutamamıs mı??:53:
:47:

yarım kalmış bir şeyler kolay unutulmaz .bence saklaması çokta normal bir durum değil .. ilişkiniz yeni anladığım kadarıylaa ,yorum yapma bekle eğer unutmadıysa zaten sana hissettirir ..

benim bi erkek arkadaşım vardı.. benden öncede bi kızla çıkıyodu mahalleden.. kızı cok seviyordu.. bende onu o arada.. sonra kızla ayrıldılar.. biz çıkmaya basladık.. ama ben hep hissediyodum onu unutmadıgını.. bi yüzük vardı elınde hıc cıkarmıyodu zorladım bı gun soyledı o kızın ona hedıye ettigini. dünyam basıma yıkılmıstı.. üstelik beni sevdigindende emindim o sıralar.. ama içinde bitiremiyolar işte uzuuuun bir süre.. seni şu an seviyodur ama o kız olsa yanında onu isterdi mutlaka yani tercıh olsa emin ol o kızı seçerdi böyle resimlerini atmadıgına göre..

bı ornek daha veriyim.. bı kız arkadasım 3 4 yıl cıkmıslar sonra erkek bundan ayrılmıs aıle su bu sebeplerdn.. kız hala pcde onun resımlerını tutuyo.. ve su an baska bı erkek arkadası var ve evlenme aşamasındalar.. bunu seviyomsun aklında ondamı hala dıyorum seviyorum ama keske o olsaydı dıyo.. resimleride silmiyo.. belki evienince silermiş.. sen anladın beni canım.. bu konunun ustune git attır o resimleri.

Back
X