sizce onu unutamamış mı?

tepkı vermekte cok gec kaldım sıze haber werırım gelişmeleri

uyku uyuyamıyorum suan sınırımden azoncede ağladım cok kızgınım:84:

tepkı vermekte cok gec kaldım sıze haber werırım gelişmeleri

uyku uyuyamıyorum suan sınırımden azoncede ağladım cok kızgınım:84:

canım yaa.lütfen.bende burada sizlerden güç almaya çalışıyorum.çok seviyorsun belli.kaybetme duygusu içini kemiriyordur.yalnız sencede abartmıyor musun.onu unutamadıysa bu adam niye senin yanında.birilerini unutmak için birileriyle çıkılıyorda.onlar ayrılalı 4 sene geçmiş sonra bunun üzerine senle olan ilişkisi 2sene olmuş.6 senede neler değişmiştir.hem hatıra derken.geçmişte kalmış bir durum demek istedi belki.geçti gitti.asil fotoğraflar insanın beyninde ve kalbindedir.onları silebilir ama gerçekten hala onu seviyorsa ki sanmam onu hatırlamak için o resimlere ihtiyacı olmaz.hem şöyle bir durumda var.22 yaşındasın o 34 yaşında. 22 yaşındaki insanın sorumlulukları ile 34 yaşındaki insanların sorumlulukları bir değil.hayat koşuşturmasından adamın başını kaşıyacak vakti olmuyordur.

tamam kabul pek kulağa hoş gelmiyor anlattığın.6 sene geçmiş üzerinden.eğer gerçekten unutamadıysada çok fena .kusura bakma ama tedavi görmesi gerek.benimde 34 yaşında bir erkek kuzenim var.üniversitedeyken bir kıza aşıktı.bildiğim kadarıyla kız erkek arkadaşlarınında olduğu bir evde ders çalışmak için kalıyor.biizmki bunu hazmedemiyor ve bu yüzden ayrılıyorlar.başka bir sorun yok.bu kuzenimin ablası olan kuzenimde bana dedi onu unutamadı diye.yalnız sonra başka kıza aşık oldu.3 sene falan çabaladı.sonra olmadı başkasıyla evlendi.ablası olan kuzenim onu unutamadı sözünü evlenme aşamasındayken söyledi.yani 3 sene başkasına aşıktı o iş bitti ve başkasıyla evlendi.ondan sonra bunu kullandı.artı birde kendimden örnek vereğim sana.bu kuzenimin bir arkadaşını onların mezuniyetine gittimizde beğenmiştir.kız arkadaşı vardı.ama o hep aklımda kaldı.çocuğun resmini falan hiç görmedim.tesadüf 1 kere gördüm pardon 9 senenin içinde.yalnız aklımda kalma sebebi aşık olmam ya da hala hoşlanıyor olmam değildi.o tarz biri istememdi.

evet insanların hoşuna gitmiyor eski sevgililere ait eşyalar vs ler.şahsen benimde hoşuma gitmez.yalnız yanımda madem deyip aldırmazdım.şöyle deseydin anlardım.yeni ayrılmışlar.szide çok fazla zaman geçmeden çıkmaya başlamışsınız.o zaman şüphelen derdim.koskoca 6 sene geçmiş.ayrıca onun bu durumunuanlayışla karşılacağına eminim.zaten kızılacak bir durumda yok.yaşın ona göre küçük olması sana karşı daha şefkatli yaklaşmasına sebep olabilir diye düşünüyorum.bu halin ona sevimli bile gelmiştir.

yani evettt kız bide bunun agzına etmıs afedersınız melek gıbı bı kız deilmiş ki anısına saygı duysun...bu benım saftırıgı boynuzlamıs terketmıs gıtmıs neyın hatırası bu yanı....

henuz bulusmadık bu konuyu konusmadık telde felan soylemek ıstemıyorum

aklıma geldıkce sınırlenıyorum sonra sakınlestırıyorum kendımı

dişimi göstermenin vaktı geldı :kkk:

şuanda sakin ol yazdığım gibi canım ilk sakince yaklaş tepkisi sert olursa o zaman dişini gösterirsin.umarım sorun çıkmaz kötü düşündüğün gibi çıkmaz.

içini rahatlatacaksa söyleyim ben de eski-ilk oluyo aynı zamanda- erkek arkadaşımın resimlerini silmedim,mektuplarını atmadım...Yani kıyamıyorum atmaya,silmeye.sonuçta onca güzel gün yaşamışım ayrıldık diye neden hepsini yakıp yıkayım görmezden geleyim di mi???arasıra bakıyo muyum?? 40 yılda bi CD karşıma çıkınca dayanamayıp bakıyorum...bugün arasa yeniden beraber olmak ister miyim?asla..şimdiki sevgilimle mutlu muyum?evet
amma soru cevap oldu ama derdimi anlatmışımdır umarım.2 senesini vermiş adam,belki ufacık da olsa ondan bi hatıra kalması kendisini iyi hissettiriyodur,bunun asla sizi sevmediği anlamına geldiğini düşünmüyorum.Zaten aklı o kızda olsa,yanlış birşey yaptığından yakalanma,ya da bi açık verme korkusuyla çok dikkatli davranırdı ve o flaşdiski görmezdiniz bile:)

bi de şöyle bişey var,günlük tutsanız mesela,e haliyle her sayfasında sevgilinizden bahsettiğiniz,bazı sayfalara resimleri yapıştırdığınız,yaşadığınız özel anları ballandıra banlandıra yazdığınız...Ayrıldıktan sonra çöpe mi atıcaktınız o günlüğü?Hepsi yaşanmış şeyler sonuçta,yüksek ihtimal kıyamayacaktınız,bu da onun gibi bişey işte....
Hem istediğiniz kadar anılardan kurtulmaya çalışsanız da hatırlayacağı varsa bi koku,bi şarkı,hatta bi poster bile hatırlatır onu...Resimleri silmek çare değil yani

'kızlar bırde bende bı garıplık mı var bılmıyorum hem ıcıme sınmıyor kendı kendıme ofkelenıyorum ama ınsanların ozelıne anısına karısmakta ayıbıma gıdıyor sankı...' cümlene bayıldımm ayrıca,tam beni anlatıyosun =) sen onlara özenme,onlar sana özensin bence
gaza da gelme yahuu,kırıldığını-incindiğini belli et o da vicdan azabı çeksin...Olmadığın bi insan gibi bağırıp çağırıp gözündeki anlayışlı sevgili imajını bozma derim ben ,he ama gerçekten bağırıp çağırmak istiyosan da içine atma sakın,gelişmelerden de bizi haberdar et :54:

*saat gecenin 4ü ne imla ne cümle bütünlüğü olmuş yazıda,kusuruma bakmayın artık;)

yengeç'cim yorumun için cok saol...aynı kafadanız galıbaa...
bende gorusmeyı haftasonunu beklemedım telefonda actım konuyu...
kesinlikle o ınsan ne aklımda ne kalbımde dedı yanlıs anlamanı ıstemem sadece o kızın resımlerı yok dıger kız arkadaslarımında resımlerı durur herkesın resımlerı durur resımlerı arşivlerim ailemın erkek arkadaslarımın askerlık resımlerım kız arkadaslarım..sonucta onlar benım yaşanmışlıklarım anılarım dedi...
bende artık bu konuyu acmam ustune de gıtmem dıye dusunuyorum...

Back
X