• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce patronumun haberi olur mu başka bir yerle görüştüğümden

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
133
Kızlar selammm
Benim bugün bir mülakatım vardı, kurucu kadınla konuşuyordum çalıştığım yeri söylediğimde "onlarla yeni çalışmaya başladık" dedi. Çok farklı iş alanları. O yüzden tanışma ihtimallerini hiç düşünmemiştim.
O an hmm okay olup mülakata devam ettim ama sonradan içime kurt düştü bu kadın acaba başvurduğumu ve mülakat yaptığımızı şuanki patronuma söyler mi? Ortada daha iş teklifi falan yokken.
İşler nasıl yürütülüyor bilmiyorum ama böyle bir şey yaparsa kişisel verilerin korunmasına da aykırı bir durum. Yine de yapabilir tabii ki "papatya129 bize başvurdu nasıl biri" falan diye laf arasında sorsa s.çtık. :KK70:

Kabul alınsam bile işi kabul etmeyebilirim. Zaten beni alacakları da kesin değil. Boşu boşua şuanki patronumla aramızı bozmaz umarım bu durum zaten direkt kovar beni mülakat yaptğımı duysa

Stres yaptım ya keşke rahatlatsanız beni :KK70:

Yani evet sorabilir hatta özellikle fikir isteyebilir neden ayrılmak istediğini araştırmak isteyebilir
Ama bence çekinme, hersey ztn olacağına varir

Bi anım geldi aklıma. Çalışıyordum Bi yandan iş arıyordum. İzinli olduğum gün iş görüşmesine giderken müdürümle karşılaştım. Hayırdır nereye dedi laf olsun diye. İş görüşmesine dedim salak gibi. 😂😂 Neyse sonra işten çıkardı tabi. 😂😂😂

Sorabilir ya :( ama ortada fol yok yumurta yok. Belki hiç sormaz. Bilemedim ama siz yine her şeye hazırlıklı olun

Biz eski ekip arkadaşlarımızın çalıştığı kurumdan gelen varsa onu arayıp soruyoruz genelde, hani nasıldır takım çalışmasına yatkın mıdır memnun musunuz vs.

Back
X