sizce pişman mı oluyor ??

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
geçen sene 3 ay görüştüğüm çocuk hoşlanıyorum ama ilişki yaşayamam seni üzmek istemem bahanesiyle ayrıldı benden. ben de tamam dedim. ark kalmak istemedim ve bir daha da konuşmadık.

birden kestirip atmama şaşırdı tabi baya. bu ara çok göz göze gelioruz.bariz bakıo sonra kafasını başka yere çevirio. ben de tepkisiz kalıorum sallamıorum hiç.mutlu mesut görünüorum :)) hala hoşlanıorum aslında. bi de bu ara benden hoşlanan başka bi çocuk var. dün yanımıza geldi. bu da ordaydı. ark ım çok bozuldu dio. çaktırmamaya çalıştı ama sürekli buraya baktı dedi. pişman oluyo sanki. sizce daha fazla pişman olup dönmesi için napmalıyım?

geri döndürürsen aynı şeyi tekrar tekrar yaşarsın bir insan birinden başlarda hoşlanmadıysa ki seninki öyle gozukuyor onun dediklerine bakma tamamen bahane...! bir daha asla hoşlanamaz zaaf olur takıntı olur ilgi olur ama asla ilişki olmaz bence bu hali tamamen kıskanclıktan veya boslukta oldugundan olabilir birilerini yanında goruyorsa az cok ta guzel kızsan ne olursa olsun elinde tutmak istiyordur gidip baskalariyla mutlu olucan diye akli cikiyordur hep onu dusun ona ilgi duymanı istiyordu egoistlik yani... bence canını kurtar uzak dur başka seruvenlere yelken aç o da oyle izlesin dursun:)

geri döndürürsen aynı şeyi tekrar tekrar yaşarsın bir insan birinden başlarda hoşlanmadıysa ki seninki öyle gozukuyor onun dediklerine bakma tamamen bahane...! bir daha asla hoşlanamaz zaaf olur takıntı olur ilgi olur ama asla ilişki olmaz bence bu hali tamamen kıskanclıktan veya boslukta oldugundan olabilir birilerini yanında goruyorsa az cok ta guzel kızsan ne olursa olsun elinde tutmak istiyordur gidip baskalariyla mutlu olucan diye akli cikiyordur hep onu dusun ona ilgi duymanı istiyordu egoistlik yani... bence canını kurtar uzak dur başka seruvenlere yelken aç o da oyle izlesin dursun:)

çok doğru söylüosun.

başlarda çok uğraşmıştı elde edene kadarmış hepsi. bende farkındayım seven insan bırakmaz zaten her ne olursa olsun.

işte insan yine de pişman olduğunu görmek istio :37:

çok doğru söylüosun.

başlarda çok uğraşmıştı elde edene kadarmış hepsi. bende farkındayım seven insan bırakmaz zaten her ne olursa olsun.

işte insan yine de pişman olduğunu görmek istio :37:

şuan pişman olmuştur zaten yani öyle zannediyordur ama egoistlikten başka bişeyden yani seni sevdiğinden değildir sen ona o şansı vermedigin surece yani tekrar başlama o hep pişman olacak ama ama verirsen iş biter o yüzden böyle devam ;)

Back
X