Normalde prolaktin değerin. Normalmi? Bende o sorun vardı doktor 20 lerde olması lazım en doğru değer dedi. Şuan seninki 11Merhaba doktorum pko teşhisi koymadı. Fakat burda herkes lh in fsh dan yüksek olması kesin pkodur yazınca tekrar burda bir sormak istedim. Ultrasonda pko görüntüsü yok adet düzensizliğim hep vardı okuyup fark edince bunu hemen kendi degerlerimle karşılaştırdım. Bilgisi olan yazabilir mi bu arada erkek tipi tüylenme, sivilce problemim de var
Ben değer aralığını bilmiyorumki bana değerlerin çok güzel dedi adet düzensizliğim için dgk hapı verdi yolladiNormalde prolaktin değerin. Normalmi? Bende o sorun vardı doktor 20 lerde olması lazım en doğru değer dedi. Şuan seninki 11sormak istedim
Sağlık ocaklarında hormon değerlerine bakılır mi? Adetim düzensiz 24 yaşındayım hep düzensizdi 35-40 günler bazen 30 hep farklı farklı. Bu arada ben bir kere 3 ay adet göremedim doktora gittim ultrasonla yine bakıldı ama yine öyle bir görüntü yoktu o zaman görünmez miydiLh/fsh 2.5 dan büyükse Pcos deniliyor ama hormonlar değişebiliyor birkaç ay sonra tekrar sağlık ocağında olcturun yine lh büyük çıkarsa fsh dan Pcos olabilir. Bende de çoğu zaman ultrasyonda görünmüyor kistler adetle atılıyor yumurtlayana kadar görünmemesi normal. Tuylenme ve sivilcelenme de yapar doktor neye dayanarak yok demiş bilmiyorum yaşın kaç bide adetin düzenli mi?
Ozaman düzenlidir. Bana doktor öyle deyince sormak istedim.Ben değer aralığını bilmiyorumki bana değerlerin çok güzel dedi adet düzensizliğim için dgk hapı verdi yolladi
Sizin değerleriniz nasılNormalde prolaktin değerin. Normalmi? Bende o sorun vardı doktor 20 lerde olması lazım en doğru değer dedi. Şuan seninki 11sormak istedim
Prolaktin 40 dı 22 düştü ve enfeksiyon vardı. Hamile kalamıyordum bu ay düşmüş şuan 2 haftadır daha yeni öğrendim gebeligimi. İnşallah tutunur bana sağlıkla doğar hepinize nasip eder AllahSizin değerleriniz nasıl
Allah bağışlasın çok sevindim sizin adınıza inşallah sağlıkla kucağıniza da almak nasip olurProlaktin 40 dı 22 düştü ve enfeksiyon vardı. Hamile kalamıyordum bu ay düşmüş şuan 2 haftadır daha yeni öğrendim gebeligimi. İnşallah tutunur bana sağlıkla doğar hepinize nasip eder Allah
Allah razı olsun aminnnAllah bağışlasın çok sevindim sizin adınıza inşallah sağlıkla kucağıniza da almak nasip olur
Evet ama gerçekleşmedi henüzAllah razı olsun aminnnsiz istiyomusunuz gebelik?
İnşallah olur merak etmeyinEvet ama gerçekleşmedi henüz
Neden 3 ay adet görmediğini söyledi mi bari? Sağlık ocağında bakılır lh fsh değerine oradaki doktora da sorarsın değerler çıkınca. Şekerine de baktır belki insülin direnci vardır kilon falan varsa olabiliyor. Bende killanma adet düzensizliği var önceki testlerde böyle çıktı de doktorum adetten sonra tekrar olctur getir dedi dersin. Sen şimdi sağlık ocağındaki doktora kadın doğumcu Pcos yok dedi dersen ee o zaman yoktur gerek yok teste diyebilir.Sağlık ocaklarında hormon değerlerine bakılır mi? Adetim düzensiz 24 yaşındayım hep düzensizdi 35-40 günler bazen 30 hep farklı farklı. Bu arada ben bir kere 3 ay adet göremedim doktora gittim ultrasonla yine bakıldı ama yine öyle bir görüntü yoktu o zaman görünmez miydi
Merhaba doktorum pko teşhisi koymadı. Fakat burda herkes lh in fsh dan yüksek olması kesin pkodur yazınca tekrar burda bir sormak istedim. Ultrasonda pko görüntüsü yok adet düzensizliğim hep vardı okuyup fark edince bunu hemen kendi degerlerimle karşılaştırdım. Bilgisi olan yazabilir mi bu arada erkek tipi tüylenme, sivilce problemim de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?