sizce pozitif mi

benimucizem

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
118
51
13
hafif açık renkli çizgi var gibi yoksa ben mi yanılıyorum? lütfen yardımm reglime 8 gün var

Eklentiler

• 7D6CC6D8-8AA2-48C9-AF6F-855B606F959C.webp
    7D6CC6D8-8AA2-48C9-AF6F-855B606F959C.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 107
usenmeden her benzer konuda yaziyorum..

regliniz duzenliyse ovulasyondan regle kadar 14 gun olmasi lazim..
regline 8 gun var demek ovulasyon yaklasik 6 gun once gerceklesmis demek.
6. gunde yumurta dolleniyor, gelisiyor, tuplerde yolculuk yapip rahime geliyor ve tutunmaya calisiyor.
diyelim ovu gununuzde dollenme oldu.. bugun daha tutunmaya calisiyor. tutunduktan sonra once kana gececek sekilde sonra idrara gececek sekilde hormon salgiliyor.
bugun gebelik gormeniz mumkun degil. dort bes gun sonra kanda cikabilir. regl gunu geldiginde ve gectiginde de idrarda cikabilir.
tavsiyem bu bos zamanlarinizi bu tip bilgileri konulari okuyarak gecirmeniz. yoksa hem test yaptikca hayalkirikligi oluyor hem para harciyorsunuz. yapsaniz da cikmayacagini bilseniz hayalkirikligi yasamazsiniz.. sabirli olun..

testteki o ikinci cizgi de ardindaki serit islandigi icin belli oluyor sadece o.. gebelik olsa renk degisimi olur. pembelesir.

usenmeden her benzer konuda yaziyorum..

regliniz duzenliyse ovulasyondan regle kadar 14 gun olmasi lazim..
regline 8 gun var demek ovulasyon yaklasik 6 gun once gerceklesmis demek.
6. gunde yumurta dolleniyor, gelisiyor, tuplerde yolculuk yapip rahime geliyor ve tutunmaya calisiyor.
diyelim ovu gununuzde dollenme oldu.. bugun daha tutunmaya calisiyor. tutunduktan sonra once kana gececek sekilde sonra idrara gececek sekilde hormon salgiliyor.
bugun gebelik gormeniz mumkun degil. dort bes gun sonra kanda cikabilir. regl gunu geldiginde ve gectiginde de idrarda cikabilir.
tavsiyem bu bos zamanlarinizi bu tip bilgileri konulari okuyarak gecirmeniz. yoksa hem test yaptikca hayalkirikligi oluyor hem para harciyorsunuz. yapsaniz da cikmayacagini bilseniz hayalkirikligi yasamazsiniz.. sabirli olun..

testteki o ikinci cizgi de ardindaki serit islandigi icin belli oluyor sadece o.. gebelik olsa renk degisimi olur. pembelesir.
çok teşekkür ederim haklısın ama insan merak ediyor işte sağol bilgi için canım

Kızlar tekrardan merhaba ben yine dayanamadım test yaptım reglme 5 günüm kaldı göğüslerimde hafif sızı ve şişkinlik hissediyorum ama regl de olabilir bekleyemedim predictor erken gebelik testi yaptım bu gecikmeden 6 gün öncesi olanlar için bugün de ilk idarımla testi yaptım ve ilk10 dk da bu sonucu verdi ben hayaletinde hayaleti bi çizgi görüyorum sanki ☹️ siz görebiliyor musunuz yoksa ben istediğim için mi

Eklentiler

• 2CF99E7A-C1B2-4D6B-9E80-1210B67D2890.webp
    2CF99E7A-C1B2-4D6B-9E80-1210B67D2890.webp
    30 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar tekrardan merhaba ben yine dayanamadım test yaptım reglme 5 günüm kaldı göğüslerimde hafif sızı ve şişkinlik hissediyorum ama regl de olabilir bekleyemedim predictor erken gebelik testi yaptım bu gecikmeden 6 gün öncesi olanlar için bugün de ilk idarımla testi yaptım ve ilk10 dk da bu sonucu verdi ben hayaletinde hayaleti bi çizgi görüyorum sanki ☹️ siz görebiliyor musunuz yoksa ben istediğim için mi
Regle 5-10 gün kala test yapıldığını bu sitedeki kadınlarda gördüm sadece. Benim bildiğim bu test adet gecikince yapılır. Bir de Predictor almışsınız. Yazık şunlara döktüğünüz paralara. Bunda ikinci çizgi görmüyorum ben ama inşallah vardır. Allah gönlünüze göre versin.

Back
X