- 12 Kasım 2020
- 118
- 51
- 13
- Konu Sahibi benimucizem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam belli olmuyor cnm daha net cekermsnhafif açık renkli çizgi var gibi yoksa ben mi yanılıyorum? lütfen yardımm reglime 8 gün var
haklısın canım ama beklemek çok zor :)Canım 8 gün..
Daha çoook var.
Adet günü tekrarla testini.
Biraz sabır
negatif görünüyor canımhafif açık renkli çizgi var gibi yoksa ben mi yanılıyorum? lütfen yardımm reglime 8 gün var
normaldede çok belli olmuyor aslında flahla belli belirsiz ama daha önce yaptığımda bu bile yoktuTam belli olmuyor cnm daha net cekermsn
teşekkür ederimnegatif görünüyor canım
inşsallah ilerleyen günlerde deneyeceğim teşekkür ederimÇok erken bekle canım inşallah vardır![]()
İçindeki çubuğu çıkart cnm herkes öyle yapıyornormaldede çok belli olmuyor aslında flahla belli belirsiz ama daha önce yaptığımda bu bile yoktusanırım biraz daha bkelemeliyim
deneyeyim canım teşekkürlerİçindeki çubuğu çıkart cnm herkes öyle yapıyor
Tamam cnm rica ederim cnm ne demekdeneyeyim canım teşekkürler
daha 6 gun olmus ortalama ovulasyon donemi geceli.. degil cubugu cikarip mikroskopla da baksa gebelik olusuyorsa bile tespit edilebilir boyutta degil. hastaneye bile gitse tespit edilemez.İçindeki çubuğu çıkart cnm herkes öyle yapıyor
çok teşekkür ederim haklısın ama insan merak ediyor işte sağol bilgi için canımusenmeden her benzer konuda yaziyorum..
regliniz duzenliyse ovulasyondan regle kadar 14 gun olmasi lazim..
regline 8 gun var demek ovulasyon yaklasik 6 gun once gerceklesmis demek.
6. gunde yumurta dolleniyor, gelisiyor, tuplerde yolculuk yapip rahime geliyor ve tutunmaya calisiyor.
diyelim ovu gununuzde dollenme oldu.. bugun daha tutunmaya calisiyor. tutunduktan sonra once kana gececek sekilde sonra idrara gececek sekilde hormon salgiliyor.
bugun gebelik gormeniz mumkun degil. dort bes gun sonra kanda cikabilir. regl gunu geldiginde ve gectiginde de idrarda cikabilir.
tavsiyem bu bos zamanlarinizi bu tip bilgileri konulari okuyarak gecirmeniz. yoksa hem test yaptikca hayalkirikligi oluyor hem para harciyorsunuz. yapsaniz da cikmayacagini bilseniz hayalkirikligi yasamazsiniz.. sabirli olun..
testteki o ikinci cizgi de ardindaki serit islandigi icin belli oluyor sadece o.. gebelik olsa renk degisimi olur. pembelesir.
test için erken bir zaman olmuş ,inşallah en kısa zamanda cift cizgi ile karşılaşırsınızteşekkür ederim![]()
amin canım isteyen herkere inşallahtest için erken bir zaman olmuş ,inşallah en kısa zamanda cift cizgi ile karşılaşırsınız
Ben gördümsizhafif açık renkli çizgi var gibi yoksa ben mi yanılıyorum? lütfen yardımm reglime 8 gün var
Regle 5-10 gün kala test yapıldığını bu sitedeki kadınlarda gördüm sadece. Benim bildiğim bu test adet gecikince yapılır. Bir de Predictor almışsınız. Yazık şunlara döktüğünüz paralara. Bunda ikinci çizgi görmüyorum ben ama inşallah vardır. Allah gönlünüze göre versin.Kızlar tekrardan merhaba ben yine dayanamadım test yaptım reglme 5 günüm kaldı göğüslerimde hafif sızı ve şişkinlik hissediyorum ama regl de olabilir bekleyemedim predictor erken gebelik testi yaptım bu gecikmeden 6 gün öncesi olanlar için bugün de ilk idarımla testi yaptım ve ilk10 dk da bu sonucu verdi ben hayaletinde hayaleti bi çizgi görüyorum sankisiz görebiliyor musunuz yoksa ben istediğim için mi