sizce pozitif mi

Regle 5-10 gün kala test yapıldığını bu sitedeki kadınlarda gördüm sadece. Benim bildiğim bu test adet gecikince yapılır. Bir de Predictor almışsınız. Yazık şunlara döktüğünüz paralara. Bunda ikinci çizgi görmüyorum ben ama inşallah vardır. Allah gönlünüze göre versin.
Amin allah herkesin gönlüne göre versin ama bu yaptığım test zaten zaten erken gebelik için yapılan bir test adetten 5-6 gün önce yapılması için üretilmiş (predictor early) o yüzden denemek istedim yinede teşekkürler

Amin allah herkesin gönlüne göre versin ama bu yaptığım test zaten zaten erken gebelik için yapılan bir test adetten 5-6 gün önce yapılması için üretilmiş (predictor early) o yüzden denemek istedim yinede teşekkürler
Biliyorum öyle bir test olduğunu. Ben de almıştım zamanında ama yine de adet günümün gelmesini beklemiştim. Erken yapsam ve ikinci çizgi çıkmazsa adet günü gelene kadar kendi kendimi yiyip bitirmeyeyim diye. 😬

Kızlar tekrardan merhaba ben yine dayanamadım test yaptım reglme 5 günüm kaldı göğüslerimde hafif sızı ve şişkinlik hissediyorum ama regl de olabilir bekleyemedim predictor erken gebelik testi yaptım bu gecikmeden 6 gün öncesi olanlar için bugün de ilk idarımla testi yaptım ve ilk10 dk da bu sonucu verdi ben hayaletinde hayaleti bi çizgi görüyorum sanki ☹️ siz görebiliyor musunuz yoksa ben istediğim için mi
Yok maalesef 🥺 bu kdr yorma kendini birazk bu sal kendini psikolojik olarak stres yapma yaparsan olmaz geciksin bı yine yap yapma değil

Back
X