Var gibi geldi banaKızlar Karantinadayız kan testi de yaptıramıyorum sizce varmı gebelik
Adetim 1 gün gecti dahaVar gibi geldi bana
Hayırlısı olsun normalde istydum ama bu ay cok tersVar gibi geldi bana
EŞİM pozitif kantin 5 gün sonra bitiyor ben hiç kullanmamıştımAdete daha var mı?
Çooooooooook silik görünüyor.
İlaç kullanıyor musunuz?
Kullanmamanız daha iyi olur şu durumda sanırım
Kullanmıyorum canım eşim pozitif çünküBence yok ama covid için ilaç kullanıyor musunuz, eğer kullanıyorsanız sağlıksız bir gebelik olacaktır
Test varsa elinizde yarın sabah tekrarlayın. Hayırlısı olsun1 gün gecti canm
Adet 1 gün geçmiş, daha net çıkması lazımdı aslında. Geç döllenme olabilirEŞİM pozitif kantin 5 gün sonra bitiyor ben hiç kullanmamıştım
Bende öyle düşğnyrm 2 sağlıksız gebelikten sonra çok tedrginm hyrlısıAdet 1 gün geçmiş, daha net çıkması lazımdı aslında. Geç döllenme olabilir
Hadi hayırlısı o zamanKullanmıyorum canım eşim pozitif çünkü
Birgün geçtiyse böyle olmaz benim adetime 4 gün varken yapmıştım gayet net çıkmıştı Allah gönlündekini versin.Hayırlısı olsun normalde istydum ama bu ay cok ters
Hemen çıktıysa var gibi.Kızlar Karantinadayız kan testi de yaptıramıyorum sizce varmı gebelik
Yumurtlama zamanına bağlı canım hayırlısı bakalımBirgün geçtiyse böyle olmaz benim adetime 4 gün varken yapmıştım gayet net çıkmıştı Allah gönlündekini versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?