Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani uc gun once mi iliski oldu cnm regle kac gun var ve testin markasi nedirKorunmadan yapalı 3 gün oldu şimdi test yaptım ama çizgi silik ne diyorsunuz hanımlar? Sizce doğru mu?
Test markası prodoctor reglime 5 gün var evet 3 gün önce ilişki olduYani uc gun once mi iliski oldu cnm regle kac gun var ve testin markasi nedir
3 gün önceki ilişkiden olması mümkün değil eğer şuan gebelik varsa ki test pozitif bu daha önce olan ilişkilerinizden olmalı.Test markası prodoctor reglime 5 gün var evet 3 gün önce ilişki oldu
En son 6 ay önce olmuştu 5. Ayda yaptığım test negatifti. 3. Günde bu kadar belirgin olması beni de şaşırttı.3 gün önceki ilişkiden olması mümkün değil eğer şuan gebelik varsa ki test pozitif bu daha önce olan ilişkilerinizden olmalı.
Çok ilginç. Bazen enfeksiyon sebebiyled testler pozitif olabiliyormuş ama bukadar belirgin olmamalı. 3 günde yerleşme bile olmaz henüz tetslerde çıkması için bir on gün geçmesi gerekirdi en azındanEn son 6 ay önce olmuştu 5. Ayda yaptığım test negatifti. 3. Günde bu kadar belirgin olması beni de şaşırttı.
Denedim bu şekilde çıktıCanım 3 günde sonuç çıkmaz ama bu baya belirgin. Yalancı pozitif değilse bu denli koyu çizgi. 4/5 haftalıkta çıkar. Başka test alıp denedin mi tekrar
Canım var gibi o zaman. Bu son 1/2 ay içinde ilişkin olmuş olmalı. 3 gün önceki kana bile yansımaz. Kan verme imkanın var mı?Denedim bu şekilde çıktı
7. Gün tekrar yapacağım eğer yine aynı sonuç çıkarsa 10. Gün kan testi vereceğim mecburCanım var gibi o zaman. Bu son 1/2 ay içinde ilişkin olmuş olmalı. 3 gün önceki kana bile yansımaz. Kan verme imkanın var mı?
Eğer testler hatalı değilse şuan bile çıkar. Ama beklerim dersen biraz daha bekle7. Gün tekrar yapacağım eğer yine aynı sonuç çıkarsa 10. Gün kan testi vereceğim mecbur![]()
Uzmek istemem ama o marka yalanci pozitifluk veriyor cnmDenedim bu şekilde çıktı
Tekrar yaptınız mı son durum ne olduKorunmadan yapalı 3 gün oldu şimdi test yaptım ama çizgi silik ne diyorsunuz hanımlar? Sizce doğru mu?
Yaptım yine pozitif 8. GündeyimTekrar yaptınız mı son durum ne oldu
Artık kan veeeeerYaptım yine pozitif 8. Gündeyim