Doğuma Hazırlık sizce ranzamı almalıyım?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

esra_beren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
70
2
36
İstanbul
1,5 yasında bir kızım var 4 haftalık hamıleyım çok çok yeni :D bebek olunca ayrı oda yapmak için yerimiz yok kızımsa suan bizim odada karyolasından yatıyor.yani bebek olunca onuda aynı odada yatırmak istiyorum ama oda dar yani bir beşik daha koyma imkanımız yok.cross beşikler olabilir ama ben uzun süre kullanmak istiyorum.ranza nasıl olur sizce kızım altta yatıp bebiş yukarda yatsa ?offf hiç aklıma yatmıyo?yardımca olurmusunuz

Benimde 5 yaşında bir kızım var ve yeni bir bebeğim olacak kısmetse (erkek) bende odayı nasıl yapacağım bilmiyorum.kızımın bir odası var ama pembe ve lila. şimdi ne olacak bilmiyorum. ikinci bir oda için yerim yok. bende öylece düşünüyorum:52::52::52::52::52:

bende 8 aylık hamileyim 2.5 yaşında kızım var odasını ayırdık ama sadece baza ve 3 kapaklı dolap aldık
1 ay sonra oğlum olcak beşiği bizim oda da çünkü kızımda küçük ikisini aynı oda da bırakamm
ayrı bi odan yoksa mecbur o şekilde yapacaksn

bence ayrı odaya al kzıını bebk dogmadan alıssın oda ımkanın yoksa artık otruma odanı fln yapıp salonda otoruusunuz öyle cümbür cemaat zor olur yatak oadasında hem kızınında uyku düzenı kacar bebk uayndıkca sık sık ayrı odada olmalı bence 2 odamı evınız

Back
X