Sizce rüya tabirleri ne derece doğru ?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.669
498
Merhaba ..
Rüya tabirlerine inanır mısınız ?
Ve sizce ne kadar doğrudur ?
Benim annemin rüyaları gerçek olur mesela .. Bir keresinde bir yakınımızın kalp krizinden öldüğünü görmüştü ertesi gün telefon geldi ve o yakınımızın kalp krizinden öldüğünü öğrendik . Benim rüyalarım annem gibi çıkmaz ama bir keresinde benim rüyamda gerçek olmuştu . Komik olacak ama bllmiyorm belki de kokudan bilinç altıma yerleştiği için gördüm onu . Böyle bir tepsi börek görmüştüm rüyamda uyandığımda bi baktım mutfakta bi tepsi börek çok şaşırmıştım . Uykuluydum görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı .
Bi de şöyle birşey var gerçek hayatta olan şeyler mesela bazen ben bunu yapmştm diyip hatırlayamıyorum ve sonra rüyamdan o yaptığm şey ile ilgili bi kaç kare hatırlıyorum ..
Bilmiyorum rüya tabirleri doğru mu ne kadar doğru .. sizce ?
Rüyamda kırmızı balık gördüm anlamına baktım çok isteyeceğinz bir şeyin gerçekleşeceğine işaret eder diyor . Ve 1 aydır istediğim tek bir şey var o istek uğruna gece gündüz dua ettiğim .. Namazlarımdan sonra dua ettiğim tek bir istek .. Gece de dua edip uyumuştum üstüne bu rüyayı gördümm bir akvaryum içinde de rengarenk balıklar en çok dikkatimi çeken ise kırmızı balıktı .

Hic inanmam. Vaktiyle bayagi okur eder olacaklari beklerdim ama hicbiri gerceklesmedi. Zaten ruyalarin ne oldugu bilinmiyor. Gelecege yonelik bi anlam tasiyip tasimadigi belli degil. Tamamen bilincaltiyla alakali da deniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…