Sizce samimi mi ??

18 yaşındasın ve 8 aydır faceden tanıdıgın biriyle cıkıyosun
ve bu adam sana manevi arzudan bahsediyor... bu arzuda neyse 2 saattir düşünüyorum bulamadım. acaba bendemi problem varbilmiyorumkismile
arada yaşanılacakları oturup konuşmak sacmalıgın ta kendisiii

bu gün saat 2 de kavgamız var lütfen gec kalma küserim valla:1closedeyes:

resmen böyle lanse ediliyor... cinselliğe düşkün degil ama manevi arzuda istiyor senden artık ne icerikli bi arzuysa...
m a n e v i arzu... cinselliğin taa kendisi işte... şehvetleşmenin tam adamı?

bence otur bi düşün...
feys miş msneymiş vs. kişilerden uzak dur bence...helede bu adamdan...

manevi arzuda nekibilmiyorumkismile

arkadaşım zaten uzaktaymıssınız bişi yaşıyamıosunuz adam tlfnda hissettir demiş işte

ayy uzak dur kardeşim,kardeşimin yaşındasın uzak dur o adamdan farklı konuşmalar isteyecek senden öyle kendini tatmin edecek var böyle farklı adamlar 800 hatlar var bu iş için senden bunu isteyecek şaşacak bişey yok adamın derdi bu bence seni üzmesine izin verme sakın

18 yaşındasın ve 8 aydır faceden tanıdıgın biriyle cıkıyosun
ve bu adam sana manevi arzudan bahsediyor... bu arzuda neyse 2 saattir düşünüyorum bulamadım. acaba bendemi problem varbilmiyorumkismile
arada yaşanılacakları oturup konuşmak sacmalıgın ta kendisiii

bu gün saat 2 de kavgamız var lütfen gec kalma küserim valla:1closedeyes:

resmen böyle lanse ediliyor... cinselliğe düşkün degil ama manevi arzuda istiyor senden artık ne icerikli bi arzuysa...
m a n e v i arzu... cinselliğin taa kendisi işte... şehvetleşmenin tam adamı?

bence otur bi düşün...
feys miş msneymiş vs. kişilerden uzak dur bence...helede bu adamdan...

ayyy nee facedenmi tanismis kusura bakma ama bi yuhhh dicem artik ayni yastayiz (konn sahbiyle)ya buzamnda niye inanysnki böyle seylere(bu zamanda deil hicbi zamndada)sacmalama kardes ama ayril bundan 1 faceden tanismss asla nmm orda denn sözlere 2 dedigi sözlere bak hani yakininda olsada böyle dese anliycamda bosver ya sakn konusma bulusma inanmaaaaaaa kendine yazik ediysn valla yaa

manevi arzu neci yaa.. valla kimseye manevi arzu duymadım, hep maddiydi, somuttu yani =)))

manevi arzu.... adam açık açık söylememiş kelime oyunları yapıyo. bunda anlamayacak bişey yokki. sana edepli görünmeye çalışıp zarar vermek istemiyomuş gibi davranıp saçmalıklar yapacak işte. boşver bu adamdan hayır gelmez.

Back
X