Saç Rengi ve Saç Boyama sizce sarının hangi tonu ?

norwegian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
10.254
7.406
248
selam güzel bayanlar
beyaz tenli koyu kumral saçlı birine sizce yüz rengine hangi sarı yada küllü açık kumral türleri yakışır sizce
bir kaç örnek vereyim mesela

örneklerinizi bekliyorum

ücüde gayet hos renkler ama cildine en iyi uyum saglicak olan 2. numaradir bence cünkü sicak bir kumral.
3 Numara asiri küllü, 1 numara da mat duruyor.

Bende koyu kumral beyaz tenliyim ela gözlüyüm. Benim bebegndigim ve bana yakisan renklerde farklilik gösteriyor. Mesela bana küllü renklerin tenimi cok solgun göstericegini söylemislerdi.
Sürekli makyaj'la kullanmam gerekcekti hasta gibi görünmemek icin. Birde tabi yasini yukari cekiyormus küllü renkler.
Sari ztn daha yasli gösteriyor o yüzden küllü saridan ben vazgectim :) Bana genelde kizilik barindan renkleri tavsiye ediyorlar ama ben kizili hic sevmiyorum.

Bence icin dorelik olan bir kumrali tercih edebilirsin yok illa küllü istiyorum diyorsan
cok hafif küllü yansima olan bir renk tercih edebilirsin.
Ama bence en iyisi bir uzmana danis ve cok iyi düsün. Cünkü saclarin genel görünüm de etkisi cok büyük.
Ayrica kuaförler resimdekini kesinlikle tuturamiyorlar. ztn cogu bakmiyor bile gösterdigin resme. Bakmis gibi yapip bana birak diyorlar hahah

1. ciyide beğendim baya
ücüde gayet hos renkler ama cildine en iyi uyum saglicak olan 2. numaradir bence cünkü sicak bir kumral.
3 Numara asiri küllü, 1 numara da mat duruyor.

Bende koyu kumral beyaz tenliyim ela gözlüyüm. Benim bebegndigim ve bana yakisan renklerde farklilik gösteriyor. Mesela bana küllü renklerin tenimi cok solgun göstericegini söylemislerdi.
Sürekli makyaj'la kullanmam gerekcekti hasta gibi görünmemek icin. Birde tabi yasini yukari cekiyormus küllü renkler.
Sari ztn daha yasli gösteriyor o yüzden küllü saridan ben vazgectim :) Bana genelde kizilik barindan renkleri tavsiye ediyorlar ama ben kizili hic sevmiyorum.

Bence icin dorelik olan bir kumrali tercih edebilirsin yok illa küllü istiyorum diyorsan
cok hafif küllü yansima olan bir renk tercih edebilirsin.
Ama bence en iyisi bir uzmana danis ve cok iyi düsün. Cünkü saclarin genel görünüm de etkisi cok büyük.
Ayrica kuaförler resimdekini kesinlikle tuturamiyorlar. ztn cogu bakmiyor bile gösterdigin resme. Bakmis gibi yapip bana birak diyorlar hahah
evet tatlım küllü renk beni mat gösterir büyük ihtimalle ayn en senin gibi bende kızıldan nefret ederim :S

şunu gördüm sonra bu sarı değil ama daha canlı durur gibi bende belki

Eklentiler

• Untitled-1.webp
    Untitled-1.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 68
şunu gördüm sonra bu sarı değil ama daha canlı durur gibi bende belki

Evet kesinlikle daha sicak bir ton. Yanliz sanki biraz kizilik varmis gibi geldi bana.
Bende alta ekledigim resimdeki tonu cok begniyorum bal köpügü. Sanada bu rengi tavsiye ederim.
kirmizilik turunculuk yok. koyu renkler gibi insani sert, acik renkler gibide yasli göstermez.
Eger bu tonu 100% tutrabiliceklerini bilsem bu renge boyardim.
Ama bu renkte bir kizil yansima olsa igrenc olur gibime geliyor. Bu yüzden ben sacimi istedigim tondan bir acik renge boyicam yani acik kumral yerine orta yada koyu sari. Biraz kullandiktan sonra balyaj yaptirmayi düsünüyorum sonra renk hosuma gitmese bu renkte cila atarim.

bal-kopugu-sac-rengi--300x226.webp

Sanada bu rengi, en son ekledigin resimdeki tonu yada ilk ekledigin resimlerin arasinda 2 numarayi öneririm.
Küllü renkleri kullanmak bizim icin biraz zor.

Ama boyamadan bence iyi bir kuaföre danis. Sana renk konusun da yardimci olur.

Ben Mesela saclarimi actiricaktim ve küllü bir renge boyatcaktim dürüst bir kuaför sayesinde vaz gectim.
Cünkü ne olursa olsun kim ne derse desin bana ilk basta saclarimda kizil bir yansimanin olabilicegini,
ve küllü rengin beni cok soluk göstericegini söyledi. Saclarini boyama, ben para kazanmak isterim yoksa sen bilirsin dedi.

Back
X