Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet harika ama onu becerecek ustat zorBen 3 derim tabikiii
evet tatlım küllü renk beni mat gösterir büyük ihtimalle ayn en senin gibi bende kızıldan nefret ederim :Sücüde gayet hos renkler ama cildine en iyi uyum saglicak olan 2. numaradir bence cünkü sicak bir kumral.
3 Numara asiri küllü, 1 numara da mat duruyor.
Bende koyu kumral beyaz tenliyim ela gözlüyüm. Benim bebegndigim ve bana yakisan renklerde farklilik gösteriyor. Mesela bana küllü renklerin tenimi cok solgun göstericegini söylemislerdi.
Sürekli makyaj'la kullanmam gerekcekti hasta gibi görünmemek icin. Birde tabi yasini yukari cekiyormus küllü renkler.
Sari ztn daha yasli gösteriyor o yüzden küllü saridan ben vazgectim :) Bana genelde kizilik barindan renkleri tavsiye ediyorlar ama ben kizili hic sevmiyorum.
Bence icin dorelik olan bir kumrali tercih edebilirsin yok illa küllü istiyorum diyorsan
cok hafif küllü yansima olan bir renk tercih edebilirsin.
Ama bence en iyisi bir uzmana danis ve cok iyi düsün. Cünkü saclarin genel görünüm de etkisi cok büyük.
Ayrica kuaförler resimdekini kesinlikle tuturamiyorlar. ztn cogu bakmiyor bile gösterdigin resme. Bakmis gibi yapip bana birak diyorlar hahah
çok şanslısın o zaman :)3 benim dogal saclarim bende sikildim ombre arayisina girdim
evet ama solgun mu olur acep dedim ten beyaz ya :)3cok guzel :)
Öyle belki ama herkes kendinde olmayani istiyor iste kimse halinden memnun degilçok şanslısın o zaman :)
ama senin saçına açık balyajlar çok hoş durur güneşten açılmış gibiÖyle belki ama herkes kendinde olmayani istiyor iste kimse halinden memnun degil![]()
Istiyorum oyle bir sey yaptiricam bakalim birde sac acici spreyler varmis arastiriyorumama senin saçına açık balyajlar çok hoş durur güneşten açılmış gibi
onlar peroksit içerikli olduğundan saça zarar veriyor daha çok ve turunculaştırıyor çoğunluklaIstiyorum oyle bir sey yaptiricam bakalim birde sac acici spreyler varmis arastiriyorum
şunu gördüm sonra bu sarı değil ama daha canlı durur gibi bende belki